Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Закарпатці у Кубку: Гегедош та Коваль забиває, Булеца асистує
15:04
Закарпатці у Кубку: Гегедош та Коваль забиває, Булеца асистує
В одній восьмій фіналу Кубку України закарпатські гравці доклали зусиль до перемог своїх команд.

Закарпатці у Кубку: Гегедош та Коваль забиває, Булеца асистує Сенсацію створив рівненський "Верес", який зумів переграти вищоліговий колектив з Маріуполя, а головним героєм зустрічі став Гегедош - автор єдиного м'яча у цьому матчі. Впродовж першого тайму Робі мав декілька хороших нагод забити та створював моменти для партнерів, але не щастило на завершенні. На 68-ій хвилині штатний виконавець стандартів у "Вереса" Гегедош пробив зі штрафного з 20 метрів і рикошетом від стінки м'яч влітає у ворота Гальчука. Трохи згодом господарі залишились у меншості через вилучення центрального захисника Мірошника, одразу ж свалявського нападника замінили. Рівненці вистояли фінальні двадцять хвилин і пробились у чвертьфінал Кубку України.

Ковалівський "Колос" у Вінниці з великим рахунком переміг "Ниву". 18-річний ужгородський нападник Станіслав Коваль з'явився на 62-ій хвилині на полі і поклав крапку у цій грі забивши четвертий гол команди вже у додатковий час. Це дебютний гол за першу команду для Коваля, з чим ми його і вітаємо! За команду дублерів Станіслав у цьому сезоні за одинадцять матчів забив вже шість голів.

Ще в одному поєдинку однієї восьмої Кубку "Дніпро-1" на виїзді впевнено розібрався з ВПК-Агро 5:0. В епізоді з першим голом Булеца виступив асистентом вдало подавши кутовий. 

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 633 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: