Головна » Усі публікації » у світі » Закарпатці в Італії припиняють ходу
19:21
Закарпатці в Італії припиняють ходу
Закарпатські футболісти не зуміли пробитися до чвертьфіналу і завтра зіграють заключні матчі.

Закарпатські футболісти не зуміли пробитися до чвертьфіналу і завтра зіграють заключні матчі.

Заключна гра групової стадії для Сільця видалася не вдалою, так як для подальшої боротьби за медалі потрібно було перемагати конкурента за другу сходинку. З початком зустрічі іршавські футболісти повели в рахунку, на 4-ій хвилині забив Боднар зі штрафного. Перша половина гри була за нашими, але зі стартом другого тайму італійці відігрались, а згодом пішли у відрив. За перші 3 хвилини Ферла оформив дубль, на 41 Загамі та на 48 Ортісі встановили кінцевий результат матчу.

Команда Білана грала в такому складі: Ігор Боднар, Віталій Кузьма, Тарас Глеба, Віталій Король, Іван Глушко (ст.),Іван Пап, Василь Булеза, Іван Станкович, Едгар Віннер, Дмитро Глеба, Станіслав Чакавий. На заміну вийшли: Антон Феєр, Туріна.

Сільце з трьома очками в активі посіло третє місце в групі С.

Свій останній матч Сільце відіграють завтра проти Остіамаре, яке також зайняло третє місце у групі А, на стадіоні Комунале Леквіль. Ці команди будуть боротися за 17-18 підсумкове місце на турнірі.

Група С

Ювентус – 9 очків; 16:0
Пантанеллі – 6; 7:5
Сільце – 3; 2:10
Галіполлі – 0; 0-10


Ужгородська СДЮШОР в третьому матчі групи зуміла здобути залікові бали зігравши внічию з Сент’Аньєло, яке на відміну від наших хлопців ще мали шанси на вихід до чвертьфіналу. Та нічия залишила італійців бажаної другої сходинки.

Вже на третій хвилині Козенца виводить свою команду вперед. Чим далі тим більше аньєльці штурмували ворота Невського, пробивши за матч 16 разів, з них 10 прийшлися в рамку. Закарпатці ж відповіли за п’ять хвилин до перерви провівши контратаку, яку завершив Мердеєв. А на 45 хвилині голкіпер Ужгорода, після неймовірної гри впродовж всього матчу, ще й відбив пенальті у виконанні Сантарпії. Тож Невського сміливо можна назвати героєм сьогоднішнього поєдинку.

Ужгород виступав в наступному складі: Невський, Дзьоф, Шахарда, Ганич, Катона, Михалко, Федак, Коваль, Мердеєв, Работишин, Маркович. На заміну виходили: Тимканич, Кашка.

З одним пунктом СДЮШОР розташувався на останньому місці своєї групи.

Завтра підопічні Мухлиніна будуть боротися за 19-20 місця з аргентинським Лос Арамос, який зайняв останнє місце в групі А, на стадіоні «Бянко» Галіполлі.

Група Е

Торіно – 7 очків; 8:1
Удінезе – 4; 8:3
Сент’Аньєло – 3; 2:2
Ужгород – 1; 1:13

Тарас Галушка


Категорія: у світі | Переглядів: 757 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: