Головна » Усі публікації » у світі » Закарпатці здобувають два комплекти бронзи на "FRAGARIA CUP-2018" (ФОТО)
22:17
Закарпатці здобувають два комплекти бронзи на "FRAGARIA CUP-2018" (ФОТО)
З 2 по 6 липня 2017 року в словацькому місті Пряшів пройшов міжнародний дитячий турнір з футболу "Fragaria cup 2018".

Закарпатці здобувають два комплекти бронзи на
Найскоріше завершив свою участь у турнірі серед закарпатців Зінедін U-11, який поступившись в останньому матчі групи не зміг пробитись до чвертьфіналу. У грі за 11 місце підопічні Євгена Бібікова зіграли внічию з MŠK Tesla Stropkov 0:0, але поступились по пенальті 0:2.
 
Наймолодші закарпатці на турнірі Зінедін U-9 з третього місця в групі вийшов до чвертьфіналу, але мінімально поступився майбутньому чемпіону Джуніор Брашов 1:2. У півфіналі за 5-8 місця у грі з румунським Club Sportiv INTER GALAXY зіграв 2:2, але програв по пенальті 3:4. У поєдинку за 7 місце команда Андрія Ізая здолала румунський ACS Ghiroda 1:0.
 
Зінедін-Фаворит U-12 також з третього місця пробився до однієї восьмої, де пройшов білоруський COR Brest 1:0, а в чвертьфіналі з майбутнім чемпіоном польською UKS Polonia Slubice зіграв внічию, в серії пенальті програв 3:5. У півфіналі за 5-8 місце команда Лободи та Рогача поступилась пряшівському Татрану 0:4, а в грі за 7 місце перемогли SK Super Nova Riga 2:1.
 
СДЮСШОР U-12 з другого місця пробився до однієї восьмої, де переграв Зміну з Білої Церкви 2:0, у чвертьфіналі пройшли SK Super Nova Riga 1:0. У півфіналі з литовцями FC Garliava розписали мирову 0:0, а по пенальті поступились 2:4. У матчі за бронзу ужгородці зійшлися з литовцями FC Gauja Valmiera, яких перемогли 2:0.
 
СДЮСШОР U-10 з максимальним результатом пройшов груповий етап, здобувши 8 перемог. У чвертьфіналі переміг румунський Cautis Steaua Sudului 3:0, у півфіналі їх чекала доля своїх старших одноклубників – нічия з Juniorul Brasov і поразка по пенальті 2:3. У поєдинку за третє місце підопічні Юрія Шукаля виграли у румунської ACS Junior Galati 2:1.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 973 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: