Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Закарпатець ділиться враженням від гри за збірну України U-18
22:50
Закарпатець ділиться враженням від гри за збірну України U-18
Нашому сайту вдалося взяти короткий експрес коментар у нашого земляка Олега Квича.

Нашому сайту вдалося взяти короткий експрес коментар у земляка Олега Квича, який представляє Закарпаття у лавах юніорської збірної України.

Олег Квич - стрімкий гравець, люблячий простір, де можна продемонструвати свою швидкість і техніку. На рівні ДЮФЛ він забив вже 35 м'ячів у 65 матчах, за збірну - 3 голи в 11 матчах.

Згідно статистики на зарубіжних сайтах, там видно, що у вас було більше моментів для взяття воріт. Як думаєш, основна причина поразки у вилученні? І чи справедливе було вилучення?

- Думаю що так. Щодо вилучення то не згоден з рішенням арбітра: був стик між двома гравцями, вони разом впали,та наш встав і пішов, а російський гравець лежав і тримався за голову. В результаті нашому за фол дали червону.

Олеже, ти вийшов на 57 хвилині, тренер Головко ставив завдання більше йти в атаку чи виконувати план дій, який був ще з початку матчу?

- Сказав грати трохи вище, накривати захисників на їхній половині, щоб ті помилялися і ми бігли в атаку. Ну і сказав чіплятися за м'яч та старатися створювати гольові моменти.

З російськими футболістами не спілкувалися на політичні теми і чи взагалі спілкувалися з ними перед чи після матчу??

- Ні, на самій грі не спілкувався. Говорили ще в готелях, в основному про клуби і інші футбольні теми.

Як тобі інфраструктура Словаччини (хоча і грали на не найкращих стадіонах Словаччини, в основному в маленьких містах)? Якщо порівнювати з Україною.

- Та такі як і в Україні. В нас навіть трохи кращі поля.

Як тобі враження від самого турніру? Чи сподобався рівень суперників?

- Та всі команди були сильні. З усіма важко грати. Просто нам більше повезло, проявили свій характер і бійцівські якості.

Як ви добиралися на турнір в Словаччину?

- З Києва летіли у Відень, а з Відня вже їхали на автобусі у Словачиину.

Де ти зараз у знаходишся (розмова відбулась у суботу 3 травня)? Вже у команді чи тренер стриян Книш дав декілька днів вихідних?

- Зараз до Львова доїжджаю, далі їду в клуб, а там вже буде видно: або вихідні, або поїду з командою на виїзд у Донецьк.

Насамкінець розмови побажали Олегу і надалі підніматися крок за кроком вгору до футбольних вершин і побільше ігор в основі "Скали".
Тарас Галушка

Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 947 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: