Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатська збірна АТОвців "Карпатська Земля" стартувала з трьох перемог
08:32
Закарпатська збірна АТОвців "Карпатська Земля" стартувала з трьох перемог
Розпочався новий сезону традиційного Відкритого чемпіонату України Героїв АТО.

Закарпатська збірна АТОвців
 
У суботу, 4 травня, у Славському на Львівщині відбувся перший матч закарпатської збірної учасників АТО, яка носить назву "Карпатська земля". Наша команда виступає у групі «Захід» в рамках Відкритого чемпіонату України Героїв АТО з футболу, в якому беруть участь 34 колективи, сформовані на базі структур сектору безпеки та оборони України, добровольців та ветеранів АТО.
 
Свій перший матч закарпатці зіграли на виїзді зі збірною Львівщини з переможним результатом 0:1. Єдиний гол провів граючий тренер команди Руслан Соскида.
 
Закарпатська збірна ФК «Карпатська Земля» цьогорічного сезону сформована із 30-ти учасників бойових дій із Ужгорода, Мукачева, Перечина та Великоберезнянщини.
 
У наступній грі зі збірною м.Львів, 11 травня, у Винниках на Львівщині, на стадіоні імені Богдана Маркевича наша команда святкувала ще більш впевнену перемогу - 3:0. Взяттями воріт відзначились Готра, Озарків та Перець.
 
У третій грі, яка відбулась у суботу, 18 травня, в Івано-Франківську на штучном полі головної арени міста "Хет-трик", закарпатці перемогли лідера групи 4:0 і самі очолили турнірну таблицю. Ударним виявився дует гравців концгазівського Витязя - три голи провів Едуард Готра та ще один Руслан Соскида. Крім трьох гравців обласного чемпіонату Закарпаття (ще Василь Гнепа із Вільхівців) у команді виступають декілька футболістів з районного, зокрема Ужгородського, воротар з Великих Лаз Дмитро Кашка та захисник Нижнього Солотвина Іван Вийгеш. Також тут грає старший брат гравця ФК Минай Василя Пиняшка Віталій.
 
Ось склад команди на цю гру: Кашка, Цуперяк, Гнепа, Вейгеш, Кіліян, Микитюк, Пиняшко, Готра, Перець, Соскида, Озарків. Запасні: Гладков, Сігеті, Кельч, Головінов, Сак, Мерзлікін.
 
Як зазначив представник команди та голова однойменної обласної спілки ветеранів АТО «Карпатська земля» Іван Удут, «закарпатська команда учасників сучасної російсько-української війни розпочинає гру у Відкритому чемпіонаті України Героїв АТО. Пройшов рік від минулого чемпіонату, ми переформатувались, підсилились і готові до перемоги. Бажаємо нашим воїнам гідно виступити, обійтись без травмувань і отримати задоволення від гри! Дякуємо командирам військових та силових структур, що відпускають своїх в/службовців у період ігор, адже для хлопців важливо реабілітовуватись, в тому числі і через спорт!»
 
Довідка
 
Організаторами змагань виступили Федерація футболу України та Національна рада спортивної реабілітації захисників України.
 
Цього року матчі чемпіонату пройдуть у три етапи. На першому етапі учасники, розділившись на шість дивізіонів за географічним принципом (Південь, Північ, Захід, Схід, Центр та Київ), із квітня по вересень проведуть між собою поєдинки у два кола. По дві найкращі команди з кожного дивізіону вийдуть до попереднього фінального раунду. На цьому етапі команди-учасниці будуть поділені на чотири групи, по три команди в кожній, які протягом вересня змагатимуться за вихід до наступного етапу. До вирішального раунду змагань вийдуть чотири команди. Півфінальні матчі відбудуться 13 жовтня, фінальний поєдинок – 14 жовтня, у День захисника України.
 
Закарпатська обласна спілка "Ліга ветеранів АТО та учасників бойових дій "Карпатська земля"

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 665 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: