Головна » Усі публікації » у світі » Закарпатські юніори "Динамо" поступаються у Хоффенхаймі (ВІДЕО)
12:27
Закарпатські юніори "Динамо" поступаються у Хоффенхаймі (ВІДЕО)
Булеца та Біловар провели весь поєдинок у юнацькій лізі УЕФА, а Нещерет не потрапив у заявку.

Закарпатські юніори
Після успішного поєдинку з «Ювентусом» пройшло достатньо часу, і команда Ігоря Костюка повною мірою готувалася до матчу з «Хоффенхаймом». Німецький клуб - серйозний суперник на стадії 1/8 фіналу, тому матч за путівку до чвертьфіналу мав бути цікавим і водночас складним.
 
Кияни, незважаючи на статус гостей, із перших хвилин узялися за справу і великими силами пішли в атаку. Своєю активністю виділявся Булеца, який і творив, і виконував. На жаль, його ударам бракувало точності. Особливо цікавим виглядав момент на 9-й хвилині, коли, після пресингу Супряги на голкіпера, м'яч опинився у Булеци, але той дальнім ударом не влучив у порожній кут воріт.
 
«Хоффенхайм» атакував позиційно і сподівався на стандартні положення і навіси до штрафного. На щастя, з цими моментами успішно справлялися наші захисники.
 
Другий тайм почався з убивчого удару Попова в поперечину після навісу Цитаїшвілі. Георгій був ключовою фігурою на полі на старті другого тайму. Він проявляв активність попереду, створював моменти, але безрезультатно.
 
Проте, здавалося, що кияни ось-ось реалізують свій шанс, хоча ближче до 70-й хвилині картина на полі стала вирівнюватися.
 
Спершу Стожилкович завершував контратаку «Хоффенхайма», але м'яч не влучив у ворота, а потім уже Моргун врятував ворота киян після удару з близької відстані від Альберіко.
 
Ще одним гольовим моментом господарі не скористалися під саму завісу - Вівчаренко з лінії воріт відбив м'яч корпусом.
 
У час, що залишився, команди кілька разів намагалися перейти центр поля і навішували зі стандартів, але основний час завершили «всуху» - 0:0.
 
У серії пенальті більш влучними виявилися господарі, реалізувавши всі чотири удари з чотирьох. У «Динамо» ж влучними були удари Цитаїшвілі та Супряги, а свої дуелі з голкіпером програли Завгородній та Вівчаренко. На жаль, «Динамо» поступається і припиняє виступ у Юнацькій Лізі УЄФА.

 
Юнацька ліга УЄФА. 1/8 фіналу. 2650 глядачів
 
«Хоффенхайм» (Німеччина) - «Динамо» - 0:0 (4:2 по пенальті)
 
«Хоффенхайм»: 1.Кляйн, 2.Гешвілль, 3.Герліх, 4.Валльквіст (к), 5.Нітцль, 6.Богард, 7.Тублук (14.Стожилкович, 46), 8.Ельмкіс, 9.Отто, 18.Амаде, 11.Альберіко.
 
«Динамо»: 1.Моргун, 4.Біловар, 5.Білошевський, 6.Вівчаренко, 10.Булеца, 11.Цитаїшвілі, 17.Надольський (21.Ващишин, 74, 15. Волошин, 86) 18.Шулянський (20. Завгородній, 82), 19.Попов (к), 22.Скорко, 89.Супряга.
 
Голи з пенальті: Отто, Амаде, Вальквіст, Ельмкіс - Цитаїшвілі, Супряга.
Прес-служба ФК "Динамо" Київ

 
Категорія: у світі | Переглядів: 811 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: