Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатські юніори розпочали змагатись за Кубок Василя Раца
12:06
Закарпатські юніори розпочали змагатись за Кубок Василя Раца
21 березня на Виноградівщині розпочалися змагання за Кубок Василя Раца з міні-футболу.

Закарпатські юніори розпочали змагатись за Кубок Василя Раца
Голова Виноградівської районної ради Віталій Любка та його заступник Адальберт Сверенко прийшли підтримати юних футболістів, які змагалися на спортивному майданчику у Виноградівській школі №8.
 
21 березня на Виноградівщині розпочалися змагання за Кубок Василя Раца з міні-футболу. Команди з різних районів Закарпаття зустрілися на спортивних майданчиках зі штучним покриттям у Виноградові, В.Ком’ятах, Королеві і Вилоку. Всього у них беруть участь біля 160 юних футболістів 2006 року народження та молодші з Виноградівського, Тячівського, Іршавського, Хустського, Ужгородського та Берегівського районів.

- Ігри на першому етапі проводяться за круговою системою,- розповів член оргкомітету з проведення змагання, директор Виноградівської ДЮСШ Іван Боршош.- По дві кращі команди з чотирьох зон стануть учасниками фінальної частини турніру.

Таким чином визначилися учасники фінальних матчів. Крім того, усі гравці турніру отримали у подарунок від організаторів м’ячі із підписом легендарного футболіста Василя Раца.
 
У фінальний день Кубку, 23 березня, у Виноградівській ЗОШ №8 пройдуть поєдинки між переможцями зональних змагань. Відтак в 1/4 фіналу боротимуться:
 
Виноградівська ДЮСШ-1  -  ДЮФК Берегвідейк
Виноградівська ДЮСШ-2  -  ДЮСШ «Сільце»
ДЮФК «Олімп», м. Ужгород  -  ДЮСШ-1, м.Хуст
В.Ком’ятівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  -  ДЮСШ «Колос», с.Чорнотисів
 
Нагадуємо, що у цей день також відбудеться товариський матч між командами Ігоря Бєланова і Василя Раца.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1015 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: