Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатські юніори змагались за "Кубок Берегвідейка" (ФОТО)
20:55
Закарпатські юніори змагались за "Кубок Берегвідейка" (ФОТО)
Сьогодні, 15 березня, на стадіоні «Дружба» пройшов дитячий турнір із міні-футболу між юнаками 2007–2008 років народження.

Закарпатські юніори змагались за
Сьогодні, 15 березня, на стадіоні «Дружба» за ініціативи ДЮФК «Берегвідейк» та підтримки районної федерації футболу пройшов дитячий турнір із міні-футболу між юнаками 2007–2008 років народження.
 
ДЮФК «Берегвідейк» створено минулого літа і за цей короткий період клуб заявив про себе на всіх змаганнях.
 
Минулої осені, в листопаді, був проведений перший такий турнір, а зараз уже в друге «Берегвідейк зібрав близько сотні дітей на змагання. Усього в змаганнях взяло участь десять команд, які було розподілено на дві зони, де в іграх за коловою системою визначали найкращих для продовження боротьби за призові місця.
 
Після завершення групового етапу до півфіналів потрапили ДЮФК «Берегвідейк-1», ДЮФК «Берегвідейк-2», ДЮФК «Берегвідейк-юніор» та ФК «В. Добронь». У першому півфіналі між собою зустрілися два колективи Василя Пануліна, в якому його перша команда без максиму зусиль отримала впевнену перемогу 4:0. У другому півфіналі ФК «В. Добронь» (тренер Золтан Купаш) у цікавій і напруженій грі здолала опір підопічних Івана Сливки «Берегвідейк-юніор» – 1:0.
 
Напруженою була гра в матчі за третє місце, в якому підопічні Івана Сливки з рахунком 1:2 поступилися другій команді Василя Пануліна. У фінальному матчі «Берегвідейк-1» в дебюті гри відкрив рахунок. На більше підопічні Пануліна не спромоглися і виграли золоті медалі.
 
Таким чином, перемогу в турнірі святкувала команда «Берегвідейк-1», друге місце у юнаків з Великої Доброні, третє у «Берегвідейк-2».
 
Після завершення турніру учасників та призерів змагань привітав голова районної федерації Олександр Чегіль, який відповідно нагородив учасників спеціальними дипломами. Призерів медалями та дипломами, а переможці отримали кубок, медалі та диплом. Організатори змагань також нагородили кращого воротаря Давіда Мішака з Великої Доброні, берегівців: кращого бомбардира Мартона Ефрана та кращого гравця Матея Бадова.
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 929 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вася  
0
Какой год играл, а???. БЕРЕГВИДЕЙК как всегда выигрывает, только ц маленьких, так как играет старшими ребятами. У первой команды минимум 4 2006 года.

الاسم *:
Email *:
كود *: