Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Закарпатські команди стартували у плей-оф Другої ліги України
11:48
Закарпатські команди стартували у плей-оф Другої ліги України
У п’ятницю, 8 березня, на «Карпати-Арені» пройшли матчі 1/8 фіналу Другої ліги України за участі закарпатських команд («Ужнет», «Медея» та «УТЕІ»).

Закарпатські команди стартували у плей-оф Другої ліги України
На жаль, не всі наші команди зуміли потішити своїх прихильників позитивним результатом. «Медея» та «УТЕІ» зазнали розгромних поразок і втратили реальні шанси поборотися за чвертьфінал. І тільки «Ужнет» зберіг хорошу можливість пробитися до наступного раунду змагань.
 
«УТЕІ» (Ужгород) – «Володимир» (Тиврів) – 3:14
 
Голи: Павліш А. 20, Лучин 40, 40 – Васалатій 1, 10, 13, 38, Онищук 4, 11, 17, 27, 39, Міранда 18, Барібан 24, Заводян 27, 38, Брацлавський 28.
 
Гості зі стартових хвилин взяли м’яч під свій контроль і впевнено контролювали хід зустрічі. Чи не кожна атака «Володимира» завершувалася гостротою біля володінь Тренича. Вже в стартовій 10-хвилинці тиврівська команда провела три результативні атаки і гучно заявила про свої наміри вибороти виїзну перемогу. Епізодами ужгородці відповідали своїми гострими моментами, однак фортуна цього дня була на боці суперника. Гостей у першому таймі щонайменше тричі рятував каркас воріт. Натомість у «Володимира» проблем із реалізацією моментів не було. Команда потужно діяла в нападі і ще в першій 20-хвилинці провела сім результативних атак. Господарям удалося відкрити лік своїм забитим м’ячам тільки наприкінці першого тайму. На перерву команди пішли за відчутної переваги гостей (1:7).
 
На досягнутому «Володимир» не зупинявся і в другій 20-хвилинці продовжив активно йти вперед. Стримувати тиск суперника «УТЕІ» було складно, тож з плином часу відрив у рахунку збільшувався. За хвилину до фінального свистка гості були попереду 1:14, однак дубль Лучина під ендшпіль матчу допоміг господарям скоротити відставання в рахунку до одинадцяти (3:14).
 
На жаль, реальних шансів поборотися за вихід до 1/4 фіналу в нашої команди не залишилося. Сподіваємося, що у виїзному матчі ужгородцям удасться зачепитися за позитивний результат і вони здобудуть важливий досвід, який стане в нагоді в наступному сезоні УФЛ.
 
«Медея» (Ужгород) – «Галицька здоба» (Львів) – 4:10
 
Голи: Русин 20, Ковач 30, Соскида 32, 39 – Писько 8, 9, 17, 25, 32, Махинька 17, Яцишин 18, Сивак 33, Тригубець 33, Партика 37.
 
Львів’яни показали високий рівень гри і здобули переконливу виїзну перемогу. «Галицька здоба» збалансовано діяла в захисті й відзначалася якісною грою у нападі. Уже в першій 20-хвилинці гостям удалося створити комфортний гандикап у чотири м’ячі (1:5). На екваторі першого тайму ушкодження зазнав основний воротар «Медеї». На жаль, Хмеловський не зміг продовжити гру, що негативно відобразилося на результаті команди.
 
У другій частині матчу господарі змогли додати в нападі й збільшили свій доробок до чотирьох забитих м’ячів, а от уникнути проблем у захисті так і не вдалося. Львів’яни в другій 20-хвилинці провели ще п’ять результативних атак і довели справу до впевненої вікторії з рахунком 4:10.
 
Шансів, аби пройти до наступного раунду змагань, у «Медеї» небагато. Однак подібні поєдинки необхідні, адже в матчах із сильними суперниками одразу виявляються слабкі сторони команди. Сподіватимемося, що зустрічі з «Галицькою здобою» підуть ужгородському колективу тільки на користь, ну і звичайно триматимемо кулаки за наших хлопців у виїзній грі.
 
«Ужнет» (Ужгород) – «Дунаївці-CRISPUS» (Дунаївці) – 3:3
 
Голи: Боїшко 19, Мирончук 33, Чедрик 39 – Хандін 13, 16, Зачиковський 20.
 
Гра вийшла надзвичайно цікавою і тримала в напрузі з першої до завершальної хвилини. Команди жваво розпочали матч і вже на стартових хвилинах створили кілька реальних гольових нагод, однак довести справу до взяття воріт завадила реалізація. У другій половині першого тайму Хандін показав свої бомбардирські вміння й протягом трьох хвилин оформив дубль(0:2). За кілька хвилин Боїшко скоротив відставання до мінімуму, однак гості відразу-ж провели третє взяття воріт і повернули собі комфортний гандикап у два м’ячі (1:3).
 
У другому таймі господарі зіграли надійно в обороні, додали гостроти в нападі й змогли відігратися. На 33-й хв. Мирончук зробив рахунок 2:3, а за хвилину до завершення гри Чедрик установив паритет (3:3). На завершальних секундах матчу в обох команд були нагоди вирвати перемогу, однак кіпери зіграли надійно.
 
Результативна нічия (3:3) у першому матчі залишає нашій команді хороші шанси на прохід до наступного раунду змагань. Сподіватимемося, що «Ужнет» у гостях здобуде необхідний результат і представить Срібну землю у чвертьфіналі Другої ліги України.
 
Матчі-відповіді 1/8 фіналу пройдуть наступного тижня.
 
Прес-служба Ужгородської футзальної ліги
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 942 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Свалява  
0
Це рівень наших команд, 14, 10 та і УЖНЕТ не далеко от вильоту:)..... Короче рости і рости.....

الاسم *:
Email *:
كود *: