Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Закарпатські прокурори програли у футбол колегам з Хмельниччини
10:40
Закарпатські прокурори програли у футбол колегам з Хмельниччини
Цієї суботи на футбольному полі у с. Середнє Ужгородського району, відбулася зустріч між командами прокуратур Закарпатської та Хмельницької

Минулого тижня на футбольному полі у с. Середнє Ужгородського району, відбулася зустріч між командами прокуратур Закарпатської та Хмельницької областей.

Матч відбувався у рамках футбольного турніру серед працівників органів прокуратури України пам’яті колишнього прокурора Луганської області В.І. Солодкого. Команда прокуратури Закарпаття приймала колег із Хмельниччини. Хмельницькі прокурори у напруженому поєдинку обіграли закарпатців з рахунком 2:6.

Усі учасники змагань продемонстрували високий рівень футбольної майстерності, який вимагає неабиякої фізичної підготовки. У напруженій та інтригуючій боротьбі, кожна з команд демонструвала цікавий та змістовний футбол.

У першому таймі команда хмельницьких прокурорів володіла ігровою і територіальною перевагою, що й призвело до двох забитих голів.

Хмельниччани продовжували атакувати, створивши чимало голових моментів. У другому таймі закарпатці помітно активізувалися, відтак у ворота суперника вдалося забити два м’ячі. Перший гол забив Юрій Сінкін – прокурор Мукачівської районної прокуратури.

Вагомий внесок у цій важливій грі на рахунку Берегівського міжрайонного прокурора Івана Зареви, Хустського міжрайонного прокурора Івана Кайла, працівників апарату прокуратури області: Сергія Малицького, Віталія Брунцвіка, Володимира Бокшана, Йосипа Кілічука та інших працівників районних прокуратур.

Футбольну команду прокуратури Закарпаття готували до цього турніру заступник прокурора області Віталій Роман і начальник відділу наглядового відомства Іван Косей.

Після напруженої гри футбольна фортуна таки стала на бік команди прокуратури Хмельницької області, які і одержали жадану перемогу. Колектив прокуратури Закарпатської області вітає переможців та вірить у майбутні успіхи своєї команди.

Джерело


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 930 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: