Головна » Усі публікації » у світі » Закарпатський журналіст візьме курс на "Євро – 2016"
11:07
Закарпатський журналіст візьме курс на "Євро – 2016"
Напередодні свого відльоту до Парижу журналіст Андрій Слохіняк розповів про свої найближчі плани.

Закарпатський журналіст візьме курс на Мукачівець вирушає до Франції, щоб безпосередньо з місця подій висвітлювати головну спортивну подію 2016 року. 

Розповідаючи про майбутню мандрівку, медійник відзначив, що більшість часу свого перебування у Франції він базуватиметься у містах Парижі, Ліоні та Сент-Етьєні.

«Я маю намір показувати, перш за все те, що оминатимуть камери інших колег. Хочеться показати не тільки сам футбол, а й те, що відбувається за його лаштунками. Спробую показати, як працюють правоохоронці, організатори, як вболіватимуть фанати збірних», – зазначив Андрій.

До слова, на сайті інтернет-видання «PMG.ua» з першого дня «Євро-2016» функціонуватиме спецпроект, присвячений всім деталям чемпіонату. В режимі реального часу журналісти наповнюватимуть новинну стрічку всіма найцікавішими деталями з Франції.

«Під час континентальної першості планую відвідати матчі групового етапу та плей-оф. Серед них і матч Україна – Північна Ірландія. Всю інформацію навколо цього поєдинку наші читачі дізнаватимуться першими», – розповідає журналіст.

«Окрім футбольної тематики спробую не оминути і інших цікавих тем. Зокрема, як відомо, в Ліоні проживає чимала діаспора українців. Вже зараз є окремі домовленості поспілкуватися з окремими її представниками. Найсимволічніше, на моє глибоке переконання, це те, що я опинюсь в Ліоні через 30 років після славетного поєдинку київського «Динамо» у фіналі Кубку Кубків проти мадридського «Атлетико». Спробую повернутись назад, в події тієї сивої давнини».

Варто відзначити, що до цього Андрій Слохіняк встиг попрацювати на матчах Євро 2012 у Львові, а також на зимових Олімпійських іграх в Сочі в 2014 році.
Категорія: у світі | Переглядів: 909 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: