Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Залізничники перемагають ФК "Ракошино"
10:12
Залізничники перемагають ФК "Ракошино"
Матч у Чопі, як і в інших футбольних населених пунктах розпочався з урочистого відкриття.

Матч у Чопі, як і в інших футбольних населених пунктах розпочався з урочистого відкриття, яке першим словом розпочав Ярослав Афтанас президент футбольного клубу «Локомотив» Чоп.

Після емоційних виступів, які жителі міста Чоп зустріли щирими оплесками, пролунав державний гімн України.

Господарі почали без розвідки і одразу взялися за діло, вже на 3 хвилині після навісу з правого флангу, Анатолій Крив’яник головою не влучив по воротах ракошинців, м'яч пролетів над поперечиною. Через 7 хвилин після навісу вже самого Крив’яника, Євген Мирончук не зумів з лінії воротарського майданчика пробити, на заваді стали захистники. Після першої 15-ти хвилинки гра дещо заспокоїлась і переважно вся боротьба точилась в центрі поля. Може це і призвело до втрати пильності захистників ФК «Ракошино» і на 28 хвилині після навісу Миколи Ільковича головою в падінні гол забиває Тібор Самаї.

На 38 хвилині відбувся не зовсім приємний інцидент, в ігровому моменті відбулось зіткнення Добровольського та Микли, на що останій вже лежачи на землі повів себе не по спортивному, відмахнувшись ногою в бік Євгена. Гості в першому таймі так і не створили нічого гострого біля воріт суперника крім двох ударів з далекої відстані, які пройшли високо над поперечиною.

В другому таймі господарі, як справжній «Локомотив» знов, як і в першому пішли в наступ з перших хвилин. І вже на 48 хвилині воно дало свій результат видовищним та потужним ударом з-за меж штрафного майданчика. У верхній лівий кут влучив Мілан Кияк, цей гол заслуговує на звання гол туру. Згодом заміна в складі "Ракошина", на поле вийшов швидкий та досвідчений Богдан Стєпанов, якому вдалось нав’язати боротьбу захисникам Чопа, але до взяття воріт воно так і не призвело.

Хочеться відмітити, що обидві команди у своєму складі мають хороших гравців, але не вистачає зіграності, так, як доукомплектовувались до останнього. Але вже тепер можна сказати, що ці дві команди одні з претиндентів на медалі.

м.Чоп
Стадіон «Локомотив»
Кількість глядачів: 400
Оцінка поля: 5

Арбітр: Андрій Сімку
Асистенти арбітра: Золтан Кота, Сергій Гецко.
Делегат: Віктор Качур.

ФК «Локомотив» Чоп - ФК «Ракошино» Ракошино 2:0

Голи: Тібор Самаї (30хв), Мілан Кияк (48).

Попередження: Юрій Микла («Ракошино») – 38хв., Євген Мирончук («Локомотив») – 45хв., Михайло Морщук («Ракошино») – 46хв.

ФК «Локомотив»: Григорій Айрапєтов, Тупиця Михайло, Яворів Олег, Євген Мирончук, Тібор Самаї, Анатолій Крив’яник (Багрій, 65 хв.), Боднар Юрій (Місяйло Олександр, 90+1 хв.), Мілан Кияк, Євген Добровольський, Олександр Когутич, Микола Ількович.

Головний тренер: Петро Решко.

ФК «Ракошино»: Василь Булика, Андрій Меденцій (Едуард Варга, 46 хв.), Олександр Кривський, Едуард Сотніков, Артур Морщук, Михайло Орос (Богдан Стєпанов, 52 хв.), Михайло Микуланинець, Михайло Морщук (Дмитро Яцика, 59 хв.), Євген Пацкан, Олександр Балаж, Юрій Микла.

Головний тренер: Віктор Монда.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1454 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: