Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Запізнілий камбек "Минаю" (ФОТО, ВІДЕО)
19:38
Запізнілий камбек "Минаю" (ФОТО, ВІДЕО)
У дебютній грі у Другій лізі на власному стадіоні минайці зуміли порадувати перемогою своїх вболівальників.

Запізнілий камбек
Минай вийшов на гру третього туру практично без змін, у порівнянні з попередньою грою. А лазарет команди тільки збільшився, до Корнутяка, Вагіна, Образцова додався ще Лобода.
 
Вже на старті матчу Нурієв змусив піднятися зі своїх місць вболівальників, коли реалізував вихід на ворота, однак лайнсмен зафіксував офсайд у цьому епізоді. Гості вперше загострили ситуацію біля воріт Бабенка на 8-ій хвилині, коли Мірошніков пробив справа, але не точно. На 14-ій хвилині подачу з кута поля Микуляка замкнув головою Нурієв, але пробив трохи вище рамки.
 
Минай впевнено контролював хід зустрічі, проте в середині тайму припустився помилки в захисті, чим одразу скористався суперник. Мохначук віддав довгу передачу вперед, Минайленко був першим на м’ячі, проте Тименко обікрав його, вийшов на одного кіпера і пробив у ближній кут – 0:1.
 
Такий поворот у матчі змусив активніше забігати атакуючих гравців підопічних Харковщенка. На 32-ій хвилині гості полегшили їм завдання у спробах відігратись. Після підкату на бровці Грабчака арбітр призначає штрафний, захисник Чайки зі злості вибив м’яч в бік лайнсмена, за що одразу заробив червону картку. Команда Богодєлова відійшла до своїх воріт і змушена була грати строго на захист.
 
До перерви біло-голубі мали три хороші нагоди забити. Спочатку Нурієв відкинув під удар Пиняшку та з 15 метрів Василь пробив вище. На 36-ій хвилині Стасюк вирізав подачу на Гегедоша та форвард пробив головою прямо в руки кіперу. Третій епізод виник після розіграшу кутового – Беца прострілив у штрафну, де одразу троє гравців трохи не дотягнулись до м’яча. На 42-ій хвилині Тименко небезпечно пробив з 23 метрів, Бабенко робить сейв.

У другому таймі пішла така ж одностороння гра, практично на одні ворота, проте синьо-жовті вміло відбивались, а в декотрих моментах гравцям Минаю бракувало точності. На 53-ій хвилині Стасюк подав з лівого флангу, Беца головою б’є вище. За хвилину Гегедош вискочив до воріт, перекинув воротаря, але повз ворота. На 57-ій хвилині Беца прорвався справа до п’ятачка, але простріл пішов у руки голкіперу. У наступній атаці Беца відкидує трохи назад Кополовцю, удар якого з 12 метрів йде над перекладиною.
 
Через п’ять хвилин постріл Кополовця з 18 метрів потряс поперечку. На 69-ій хвилині Микуляк ударом-прострілом знайшов у штрафній Гегедоша, який переправляє м’яч у ворота, але офсайд. На 77-ій хвилині Нурієва перед штрафною збиває капітан суперника Пономаренко і сам постраждалий бездоганно виконав цей стандарт – 1:1.
 
Тиск на ворота киян не зменшувався. Пиняшко прорвався до воріт з лівого краю і з гострого кута вирішив пробити, але трохи вище. Свіжий Бабій виконав подачу зліва і влучив у руку Помазану, арбітр ставить пенальті. Та Гегедош пробив досить просто, по центру, і воротар спіймав.
 
Та вболівальники своєю підтримкою гнали господарів вперед і вже на останній хвилині основного часу спрацювала вдала заміна – Смокоровський подав зліва на дальню стійку, звідки Беца головою скинув у центр, де Гегедош з декількох метрів переправляє головою у ворота – 2:1.
 
У додатковий час Чайка створила чи не першу загрозу у другому таймі, Яцюченко пробив зліва з 17 метрів, Бабенко перевів на кутовий. Відбившись на фініші поєдинку минайці святкували другу підряд перемогу у Другій лізі чемпіонату України.
 
Дует форвардів Нурієв – Гегедош продовжує справно забивати і приносити залікові бали закарпатській команді.
 
 
Арбітр - Сташук І.І.
Асистенти - Федорак Ю.В.,Бамбурак В.Б.
4-ий арбітр - Запрутняк В.В.
 
с. Минай, стадіон «Минай-арена», глядачів 1024
 
ФК «Минай» - ФК «Чайка» 2:1
 
Голи: Нурієв, 77, Гегедош, 90 – Теменко, 27.
 
Минай: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Олег Допілка, Максим Минайленко (Ігор Ощипко, 63), Петро Стасюк (Роберт Смокровоський, 70), Максим Гавриленко, Владислав Микуляк (Олексій Шпак, 73), Василь Пиняшко (Стефан Федак, 88), Михайло Кополовець (Михайло Бабій, 74), Анатолій Нурієв, Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Сидоренко, Іван Капустей.
 
Чайка: Савчук, Дмитро Мохначук, Мохамед Садег Доу, Сергій Пономаренко, Святослав Грабчак, Ренат Мірошніков (Олександр Яцюченко), Єгор Сухецький, Артем Цурупін, Насімі, Володимир Тименко (Антон Гришин), Роман Баранович
 
Вилучення: Грабчак, 32.
 
На 86-ій хвилині Гегедош не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1361 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: