Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Зарічанські юнаки перемагають "Витязь"
14:11
Зарічанські юнаки перемагають "Витязь"
Юнаки Заріччя заробляють три очки із командою Євгена Гливки.

Зарічанські юнаки перемагають
Перед цим поєдинком юнаки Витязя знаходились на п’ятому місці, а заріччанські на шостому, проте вони ще не програвали в цьому сезоні вдома.
 
З перших хвилин господарі почали атакувати. Вже на другій хвилині Василь Булеза відтіснив корпусом Качаєва і пробив в ближній кут та на допомогу воротарю прийшла стійка. Та вже на 8-й хвилині господарі відкрили рахунок: після навісу з кута поля, захист гостей вибив м’яч в центр, де на підборі опинився один Віктор Зан, який мав час прийняти, прицілитись і пробити. Він все зробив чітко, пробивши майже в дев'ятку, без шансів для Костика – 1:0.
 
Через три хвилини рахунок був подвоєний, Караслай віддав за спину захисникам, які розташувались неправильно і Василь Булеза втік на побачення з Костиком і покотив круглого повз нього – 2:0.
 
На далі гра заспокоїлась господарі не йшли вперед, а у гостей нічого не виходило. Концгазівці створили гольову нагоду за дві хвилини до кінця першого тайму, коли Марина віддав на хід Шетелі та той не влучив у рамку. На цьому перший тайм і завершився.
 
Гості відчутно забігали з початком другої сорока п’ятихвилинки, що і принесло дивіденди. На 37-й хвилині Шугар вискочив на ударну позицію, обіграв захисника і пробив точно в дальній кут – 2:1.
 
Витязь перехопив ініціативу і будував атаки одну за одною. Шугар вибіг на побачення з кіпером, перекинув його та м’яч влучив у поперечку. Господарі заробили штрафний, до воріт було метрів 25, Караслай пробив та знову поперечка рятує воротаря. Через декілька хвилин Шугар виходить на рандеву з воротарем та забарився з ударом і захисники вибили круглого на кутовий.
 
Тож юнаки Витязя не реалізувавши декілька стовідсоткових нагод програють у Заріччі. А зарічанські юнаки продовжили свою безпрограшну серію.

 
Арбітр – Юрій Яцкович
Асистенти – Євген Дубровка, Анатолій Гал
Делегат матчу – Олександр Чегіль
 
с. Заріччя, глядачів 150
 
ФК «Заріччя» - ФК « Витязь» Концгазо 2:1
 
Голи: Олександр Зан, 8, Василь Булеца, 11 – Ерік Шугар, 37.
 
«Заріччя»: Михайло Булеза, Василь Булеза, Василь Каражія, Віталій Король, Іван Химинець, Віктор Зан, Сергій Караслай, Василь Собко, Михайло Садварій (Михайло Фельцан, 55), Олександр Зан, Ярослав Семак.
Запасні: Василь Бобіта, Михайло Шпак, Василь Кинів, Іван Фущич.
Тренер – Любомир Ганчич.
 
ФК «Вітязь»: Олександр Костик, Микола Паламарчук (Іван Шетеля, 26), Євген Купар, Сергій Бадида, Вадим Дуран (Крістіан Марина, 16) Олександр Іванов, Володимир Качаєв, Сергій Тичак, Олександр Семків, Ерік Шугар, Микола Шутак.
Запасні: Юрій Лелекач, Артур Куклишин, Андрій Савко, Микола Кілб.
Тренер – Гливка Євген
Юрко Канте
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1013 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: