Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Заріччя не без проблем перемагає Шишловці
12:34
Заріччя не без проблем перемагає Шишловці
30-го червня на стадіоні села Сторожниця у рамках 11-го туру Першості Закарпаття ФСК «Фаворит» Шишловці вдома приймав команду ФК «Заріччя».

Заріччя не без проблем перемагає Шишловці
Гості виглядали однозначним фаворитом в цій грі, адже вони перебували в середині турнірної таблиці, натомість господарі у турнірній таблиці перебувають на останньому місці маючи в своєму активі всього 1 очко.
 
З самого початку матчу м’ячем заволоділи гравці Заріччя, які забігаючи наперед володіли територіальною перевагою в цьому матчі. Активними у складі гостей при створенні небезпечних моментів були: Томич Володимир, Петер Рудольф, Брич Михайло та Бобик Назар. Саме останньому судилось на 8-ій хвилині матчу відкрити рахунок у грі. Після забитого голу гості не зупинились і на 10-ій хвилині Петер Рудольф подвоїв перевагу своєї команди точним ударом у дальній від кіпера кут з-за меж штрафного майданчика. Гості намагались забити і в третє. Багато моментів змарнували гравці ФК «Заріччя» Брич Михайло та Бобик Назар.

Команда ФСК «Фаворит» Шишловці також намагалась контратакувати і створювати власні моменти. Активністю у команди господарів виділявся нападник Готра Віктор, який самотужки старався боротись за всі м’ячі та не давав «вільно дихати» захисникам Заріччя. На 31-ій хвилині «Фаворит» все ж таки добився свого і забив гол. Після затяжної атаки господарів, захисник гостей Цимбал Микола випадково зрізав м’яч у власні ворота. І за рахунком 2:1 на користь ФК «Заріччя» команди пішли на перерву.
 
У другому таймі ситуація на полі особливо не змінилась, гості володіли м’ячем, а господарі в основному захищались. Однак відразу потрібно відзначити, що команда ФСК «Фаворит» у другому таймі чудово вибудувала свій захист і не давала супернику багато вільного простору на підступах до штрафного майданчика. Саме завдяки чудовій грі в захисті зарічанці не зуміли створити так багато гольових моментів як це було в першому таймі. Можна хіба що згадати як лівий півзахисник гостей Бобик Назар з лівого флангу вибіг на побачення воротарем, але його удар відбив Зубанич Данило.
 
Як підсумок фінальний свисток арбітра зафіксував доволі прогнозовану, але не легку перемогу «Заріччя» над «Фаворитом» з рахунком 2:1.
 
 
Арбітр: Дьордь Н.
Асистенти арбітра: Головей Е, Рогач Я.
Інспектор матчу: Митровський М.
 
ФСК «Фаворит» Шишловці - ФК «Заріччя» 1:2
 
Голи: Бобик, 8, Петер, 10, Цимбал, 31 (автогол).
 
«Фаворит»: Зубанич Д, Петухов М, Костик Є, Туцак О, Шовш М, Мацак М, Хомяк С, Тедьо В, Гапдяк В, Турега Д, Готра В.
Запасні : Химич О, Швенда О.
 
«Заріччя» : Марко Ю, Цимбал М, Сокач Ю, Бобік Н, Курілішин А, Чернявський М, Зан В, Петер Р, Брич М, Томич В, Бізілля М.
Запасні : Караслай С, Совтан О.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 750 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: