Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Заріччя" - переможець Зимової першості Іршавщини 2020
14:24
"Заріччя" - переможець Зимової першості Іршавщини 2020
23 серпня, на стадіоні “Дружба” с. Дубрівка пройшли фінальні ігри Зимової першості району з футболу – 2020.

У грі за третє місце зустрілиcь «Виноградар» В.Раковець та ФК «Рокосово» Хуст.

Протягом усього матчу гравці обох колективів демонстрували неабиякий рівень підготовки та індивідуальної майстерності. За такої гри командам не вдалось створити багато гольових моментів. Тому, долю зустрічі вирішив єдиний забитий м'яч у виконанні Сергія Ороса, який і став переможним. Саме він приніс "Виноградару" бронзову нагороду.

За перше місце боролися команди «Боржава» Довге та ФК «Заріччя». У фінальний грі не змогли виявити сильнішого в рамках поєдинку, тому переможця визначала серія післяматчевих пенальті, у якій точнішими виявились гравці з «Заріччя» 4:2.

Вітали учасників змагань голова Іршавської РДА Іван Завидняк, голова районної ради Віктор Симканинець, завідувач сектору культури, молоді та спорту Іршавської РДА Олена Ісак, Дубрівський сільський голова Володимир Малиновський, голова районної федерації футболу Василь Попович, відповідальний за проведення спортивного заходу від райдержадміністрації Андрій Данканич.

Голова РДА Іван Завидняк подякував учасникам змагань за футбольну майстерність, жагу до перемоги, чесну та безкомпромісну боротьбу та побажав футболістам не зупинятися на досягнутому та яскравого й успішного футбольного життя.

Також керівник району вручив подяку Дубрівському сільському голові Володимиру Малиновському за організацію та проведення півфінальної та фінальної частини змагань. Крім того подяками відзначено медичного працівника Світлану Галас та завідувача стадіону “Дружба” с. Дубрівка Василя Корпоша.

Переможці та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками.


































Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 488 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: