Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Заріччя" вириває перемогу у Бобовищі (ФОТО)
20:21
"Заріччя" вириває перемогу у Бобовищі (ФОТО)
Іршавська команда наприкінці поєдинку зуміла забити єдиний гол у матчі.

Перша зустріч цих команд, на старті чемпіонату, завершилась результативною нічиєю. Звітний матч також був близький до ще однієї мирової, на це вже навіть погодились вболівальники з обох сторін, та проти цього був лідер атак гостей. До слова, чисельна вболівальницька торсида гостей була надзвичайно активною весь матч, створюючи шумовий фон, здебільшого викрикуючи в бік суддів, тож було своєрідне відчуття, що цей матч проходить десь на Іршавщині.
 
Початок матчу був за господарями, які впродовж всієї гри грали першим номером, проте їхні позиційні атаки у доволі низькому темпі несли мінімальну загрозу воротам Марка. Здебільшого команди збільшували статистику своїх ударів по воротам лише після стандартів. Так на 4-ій хвилині Бобик пробив з 24 метрів з штрафного, кіпер зарічан робить ефектний сейв. На 9-ій хвилині іршавці відповіли проривом правим краєм до воріт від Зана та не сильний удар Пуга відбив.
 
Підопічні Цимбала діставались до чужих воріт частіше в ході контратак. На 10-ій хвилині Булеза передачею знайшов у штрафній Бобика та його удар з 9 метрів виявився не складним для воротаря. Двічі тривожив Пугу зі штрафних Булеза метрів з 25. На 20-ій хвилині вже Бабич цілив зі штрафного з 20 метрів у дальній кут, але мимо. Балажу вдався потужний постріл сходу, але повз дальню дев’ятку.
 
На полі були своєрідні гойдалки - від одних воріт до інших. Футболісти обох команд намагались тримати м’яч внизу, наскільки це дозволяло поле. На 28-ій хвилині Шольц пробив з правого кута штрафної у ближню дев’ятку та воротар відбиває на кутовий. До завершення першого тайму були ще напівмоменти у Русина, який пробив головою вище після корнера та у Бабича, удар якого з 20 метрів пройшов повз рамку.
 
На першій хвилині по перерві Петер вийшов на ударну позицію з 19 метрів та не влучив у ціль. На 48-ій хвилині Булеза зі штрафного з лівого флангу поцілив у ближній кут, Пуга парирує. Господарі також після стандарту створили небезпеку біля воріт суперника – Бабич продовжив головою на Русина, удар якого головою прийшовся в руки голкіперу. На 61-ій хвилині Бабич відтіснив від м’яча Чернявського і пробив з розвороту з 10 метрів, але над воротами. За п’ять хвилин Мідянчик завдав дальнього пострілу, але не точно.
 
Піля екватору другого тайму бобовищанці дещо підсіли, чим почали користуватися гості. На 69-ій хвилині Петер скинув Зану на правий край штрафної та удар Василя пройшов над поперечкою. Через три хвилини Петер подав справа на Булезу, удар головою якого пройшов повз рамку. На 82-ій хвилині Балаж зіграв у стінку з Русином перед карною зоною і в боротьбі із захисником пробив з 19 метрів, але вище. Далі команди ще обмінялись ударами зі штрафних з середньої відстані від Булези та Бобика, воротарі грали надійно.
 
І коли здавалось, що цей поєдинок так і завершиться без голів атакуючий дует Заріччя сказав своє останнє слово у цій грі. Рудольфу Петеру дали пробити з 14 метрів, воротар відбиває перед собою, а Булеза був першим на добиванні – 0:1.
 
Команда Цимбала зуміла грамотно відіграти у захисті і дочекалась свого шансу біля воріт суперника. Бобовище вдруге поспіль поступається у рідних стінах і пропускає вперед Нижній Коропець.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Томаш Бабич, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
с. Бобовище, глядачів 150
 
ФК «Бобовище» - ФК «Заріччя» 0:1
 
Голи: Булеза, 88.
 
Бобовище: Іван Пуга, Михайло Калій, Василь Росул, Роланд Шольц, Сергій Бобик, Роман Мідянчик, Олександр Балаж, Євген Машіка, Дмитро Вінтонюк, Андрій Русин, Володимир Бабич.
Запасні: Олександр Бундаш, Крістіан Попик, Петро Зийнич.
Тренер – Іван Ковач.
 
Заріччя: Юрій Марко, Микола Цимбал, Михайло Чернявський, Ярослав Горзов, Василь Зан, Назар Бобик, Іван Шерегій, Сергій Караслай (Михайло Бізіля, 64), Юрій Булеза, Олександр Совтан, Рудольф Петер.
Тренер – Микола Цимбал.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 790 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: