Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Заріччя" за один тайм розбирається з Верхнім Коропцем
16:09
"Заріччя" за один тайм розбирається з Верхнім Коропцем
21-го жовтня в рамках 23-го туру Західної зони у селі Лалово, що на Мукачівщині Верхній Коропець на правах господаря приймав команду із Заріччя.

Для глядацької аудиторії цей матч був досить цікавим, адже після літньої перерви Верхній Коропець суттєво та якісно оновив склад команди, а Заріччя бореться за 3-тє місце і тому теж бажала виключно переможного результату.
 
З самого початку матчу дещо несподівано ігровою ініціативою заволоділи зарічянці. Саме вони активніше атакували та більше володіли м’ячем. Вже на 7-ій хвилині Булеза Юрій обіграв опонента і вибіг на побачення з воротарем, але в цій дуелі кращим виявився Грибенюк Ігор, який відбив м’яч. Після декількох напівмоментів гості все ж таки відкрили рахунок в грі. На 15-ій хвилині Курілишин Андрій гарматним пострілом з 35-ти метрів ввігнав круглого прямо в дев’ятку воріт. Без шансів для воротаря.
 
В середині першого тайму рахунок став 0:2. Полянський Михайло обіграв захисника і розстріляв кіпера господарів з 13-ти метрів. На цьому гості аж ніяк не хотіли зупинятись та продовжували атакувати і вже на 38-ій хвилині забили свій третій гол. Той таки Курілишин Андрій головою результативно замкнув простріл з правого флангу. Здавалося, що на цьому Заріччя зупиниться, однак проти був Булеза Юрій, який за допомогою штрафного удару невідпорно пробив з 30-ти метрів точно в дев’ятку воріт. Таким чином команди пішли на перерву при рахунку 0:4 на користь гостей.
 
У другому таймі ситуація на полі змінилась. І не зрозуміло чи то зарічянці завдяки чотирьом голам в першому таймі припинили грати, чи то верхньокоропецькі гравці в другому таймі вийшли максимально зарядженими, але факт залишається фактом: господарі у другому таймі повністю вирівняли гру. Верхній Коропець зумів забити вже на 46-ій хвилині. Після чудового пасу Бирака Василя, Орос Сергій вийшов на побачення з воротарем і холоднокровно реалізував цей момент. Заріччя намагалось контратакувати і на 55-ій хвилині Зан Віктор з 25-ти метрів сильно пробив, однак м’яч пролетів зовсім трохи вище воріт. Господарі поля створили ще декілька напівмоментів, але перетворити їх в голи не зуміли.
 
Таким чином фінальний свисток арбітра зафіксував упевнену перемогу Заріччя завдяки прекрасному першому тайму.
 
 
Арбітри: Дьордь Н, Головей Е, Рогач Я.
Делегат – Кампов І.
 
ФК Карпати Верхній Коропець – ФК Заріччя 1:4

Голи: Орос, 46 – Курилишин, 15, 38; Полянський, 30; Булеза, 45.
 
Верхній Коропець : Грибенюк І, Совко С, Савко Р, Пекар Я, Орос С, Бубряк Ю, Йовбак К, Афанасєв А, Бирак В, Афанасєв О, Рипклович А.
Запасні : Мельник В, Рішко В.
 
Заріччя : Ігнатишин В, Цимбал М, Брич М, Совтан О, Горзов Я, Караслай С, Зан В, Курілишин А, Зан В, Булеза Ю, Полянський М.
Запасні : Бізілля М.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 736 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: