Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Засідання виконкому Федерації футболу Закарпаття
18:02
Засідання виконкому Федерації футболу Закарпаття
15 листопада у Мукачеві у Домі футболу пройшло засідання Виконкому Федерації футболу Закарпаття.

15 листопада у Мукачеві у Домі футболу пройшло засідання Виконкому Федерації футболу Закарпаття.

Сам голова закарпатської федерації Ланьо Михайло Іванович і відкрив засідання.

Першим виступив Наскалов Віктор Борисович із доповіддю про рішення Бюро ФФЗ.

Наступним питанням було затвердження результатів чемпіонату та першості області серед аматорських команд 2014 року. З цього приводу виступив Шитєв Йосип Людвігович, який зазначив, що на останній тур не з’явились три команди: «Карпати» Воловець та «Старт» Золотарево через фінансові проблеми, та «Кісва» Косівська Поляна – через те, що трьох їхніх гравців відправили в зону АТО.

Потім було розглянуто організацію та проведення турніру переможців районних та міських чемпіонатів «Ліга чемпіонів Закарпаття» сезону 2014 рік. В ході обговорення виникло багато ідей, як підняти явку команд на цей турнір, однак єдиного шляху вирішення не було знайдено, так як в більшості команд нестабільне фінансове положення і в них часто виникало бажання посилитись гравцями з обласної першості (що заборонено регламентом змагань).

Було затверджено дату скликання VII звітно-виборчої конференції Федерації футболу Закарпаття – 24 січня 2015 року. Михайло Іванович Ланьо повідомив, що вона має відбутися в стінах Мукачівської міської ради, де буде обрано голову ФФЗ.

Наступним взяв слово перший заступник голови ФФЗ Іван Петрович Дуран, який доповів про організацію та проведення в 2014 році соціальних футбольних фестивалів у Великоберезнянському та Перечинському районах, які пройшли під його чітким керівництвом.

На завершення заслухали Василя Васильовича Козика, який розповів про затвердження результатів групового етапу розіграшу чемпіонату області з футболу серед ветеранів віком 40 років і старше в сезоні 2014 року.

ФОТОРЕПОРТАЖ із засідання Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте





Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1200 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: