Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Завершилися змагання ДЮФЛ Берегівського району
12:25
Завершилися змагання ДЮФЛ Берегівського району
Ці змагання розпочалися в травні, і протягом літа на майданчиках району тривала безкомпромісна спортивна боротьба за звання найкращого.

Завершилися змагання ДЮФЛ Берегівського району 1 вересня, на майданчику зі штучним покриттям стадіону «Дружба», пройшли ігри останнього туру чемпіонату ДЮФЛ Берегівського району з футболу серед юнаків 2007 – 08 років народження.

В змаганнях взяло участь 9 команд, які в два кола кожен з кожним виборювали чемпіонство. За результатами змагань, чемпіоном Берегівського району стали юні футболісти ДЮФК «Берегвідейк»,( тренер Василь Панулін). Срібні нагороди вибороли футболісти з ДЮФК «Smail Miracles» з Великої Доброні ( тренер Ласло Кіш). Третє місце в чемпіонаті у підопічних Дбордя Пейтера, ДЮФК «Юнайтед» Берегово.

Також організатори чемпіонату визначили кращих футболістів ДЮФЛ району. Кращим воротарем став Марцел Матей з великоберезького «Талісману». Кращим захисником став Пуфлер Бенджамін з берегівського «Юнайтеда». Найкращим нападником визнали Михайла Малеша з ДЮФК «Smail Miracles». А найкращим гравцем чемпіонату став Алекс Болог з ДЮФК «Берегвідейк».

По завершенню ігор, голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль, голова ДЮФЛ Берегівського району Жолт Леврінц та тренер ДЮФК «Берегвідейк Василь Панулін привітали учасників змагань та вручили заслужені нагороди учасникам та призерам чемпіонату.

Чемпіонат завершено, але уже за три тижні розпочнеться черговий чемпіонат ДЮФЛ Берегівського району, який триватиме до травня місяця наступного року.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 815 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: