Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Завершився груповий відбір у чемпіонаті Виноградівщини
13:06
Завершився груповий відбір у чемпіонаті Виноградівщини
1 червня пройшли завершальні ігри групового відбору чемпіонату району з футболу.

1 червня пройшли завершальні ігри групового відбору чемпіонату району з футболу.

Королівський «Локомотив» удома приймав Неветленфолу і впевнено переміг з рахунком 5:1. Результат матчу юнаків – 0:2. У другій групі оноцька «Зірка» на своєму полі спалила суперника з Веряці – 3:0, юнаки – 1:4. У цій же групі Фанчиково розгромило своїх сусідів з Нового Села – 5:0, юнаки – 3:0. У третій групі Дротинці не залишили жодних шансів для Боржавського – 3:0, юнаки – 5:2. А «Болаж» (Вилок) переміг футболістів з Шаланок – 3:0, юнаки – 3:0. У цей же день «Ардовець», який виступав у 4-й групі, здолав великоком’ятівський «Колос» — 2:0, юнаки – 0:1. А чорнотисівська «Тиса» в напруженому поєдинку поступилася вербовецькій «Дружбі» — 3:3 (3:4), юнаки – 1:5.

Як повідомив голова федерації футболу Йосип Гевеші, перші дві команди з кожної групи ввійдуть до вищої ліги чемпіонату, інші гратимуть у першій лізі. Таким чином, згідно поданої федерацією футболу таблиці до вищої ліги першості увійдуть такі команди: «Локомотив» (Королево), Чепа, Фанчиково, «Зірка» (Онок), Дротинці, «Болаж» (Вилок), «Дружба» (Вербовець), і «Тиса» (Чорнотисово).

Перша ліга чемпіонату: Неветленфолу, Веряця, «Тиса» (Нве Село), Боржаське, Шаланки, «Ардовець» (Підвиноградово), «Колос» ( В.Ком’яти).

До першої ліги увійде також команда з Олешника, яка не брала участь у груповому відборі.


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 783 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: