Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Завершився перший етап дитячо-юнацької футбольної ліги Тячівщини
15:48
Завершився перший етап дитячо-юнацької футбольної ліги Тячівщини
Футбольне літо у Тячівському районі розпочалося 14 червня у Тернові.

Завершився перший етап дитячо-юнацької футбольної ліги Тячівщини
Охочих узяти участь у ДЮФЛ району знайшлось аж дев’ять команд: Терново, Бедевля, Р.Поле, Ганичі, Н.Апша, Підплеша, Тячів, Буштино, Солотвино.
 
Діти 2003 р.н. і молодші мали право брати участь у цих змаганнях. До речі, це 20-й розіграш, і в ньому зібралась рекордна кількість команд. Запрошувались команди з Дубового, Тересви, Вишкова, але з різних причин вони відмовили або не відповіли на запрошення. Згідно з календарем, кущовим методом збиралися по середах у кожному селі, окрім Солотвина. Там це зробити фізично неможливо. Там футбол просто «вмер». І тільки завдяки відомій і поважній людині у футбольних колах –Юрію Івановичу Ціпле – Солотвино спромоглося грати у ДЮФЛ району.
 
Останній 9-й тур відбувся у Підплеші 9 серпня, де остаточно визначились місця у турнірній таблиці. Для того, щоб залишалася інтрига до останнього туру, був прийнятий принцип четвірки. Треба було попасти у цей квартет, і далі вже перший гратиме з четвертим, а другий – з третім. Відповідно, це такі півфінальні пари: Бедевля – Підплеша, Буштино – Н.Апша. Команди, які програли, гратимуть за 3 місце, переможці розіграють фінал.
 
Визначилось місце проведення цієї фінальної гри – це с.Бедевля 16 серпня, початок о 10 год. Нехай, як кажуть, переможе сильніший, але це не суттєво. Головне, що щосереди юні футболісти були у новому місці, це була для них і екскурсія, і практика з футболу. Вони грали самі, дивилися на інших, знаходили нових друзів. Хочеться поіменно подякувати за любов до футболу, до дітей, за згаяний у відпустці час таких людей: Ю.І.Ціпле (Солотвино), Василь Фіцай (Ганичі), Й.Й.Попілканич (Р.Поле), П.Г.Іванчов (Тячів), Василь Кубарич (Підплеша), Г.І.Венгрин (Н.Апша), Ю.М.Болог (Буштино), В.М.Герчак (Терново), Ф.П.Приходько (Бедевля).
 
І хочеться подякувати голові Тячівської районної федерації футболу І.І.Грабару, котрий завірив, що федерація буде патронатом змагань. Може, це і невелике діло, але в душі і серці залишились сяючі очі дітей, половина з яких робили перші кроки у футболі. Ті, хто програли, прохання не сумувати, бо далі буде.
 
А турнірна таблиця після 9 туру змагань «Футбольне літо» виглядає таким чином:






Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 697 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: