Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Завтра стартує плей-офф ДЮФЛ Закарпаття
21:24
Завтра стартує плей-офф ДЮФЛ Закарпаття
Минулої суботи відбулися ігри останнього туру чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття.

Завтра стартує плей-офф ДЮФЛ Закарпаття
Чемпіонат розпочався у вересні минулого й тривав до 3 червня поточного років. Щосуботи на стадіонах області точилися цікаві й напружені баталії. Адже колективи старалися не тільки пробитися на стадію «плей-оф», а й за право з наступного року грати або у вищій, або у першій лігах. Ці колективи вже практично визначені. Але про це поговоримо в наступному матеріалі.
 
Змагання ж проходили у двох зонах (Західній та Східній) та двох вікових категоріях (старша 2002–2003 та молодша 2004–2005 років народження). Загалом змагалися 52 команди. До наступного етапу пройшли по 4 кращі. І саме вони продовжать подальшу боротьбу в чемпіонаті.
 
Серед юнаків 2002-2003 р. н. із Західної зони продовжать суперництво ДЮСШ «Колос» (Мукачівський район), ДЮСШ (Ужгородський район), СДЮШОР (Ужгород) та ДЮФК «Мункач» (Мукачево). Серед команд Східної зони до наступного етапу пройшли ДЮСШ (Тячів), ДЮСШ (Іршава), ДЮСШ (Виноградів) та ДЮСШ «Колос» (Виноградівський район).
 
Серед команд 2004-2005 р. н. Західну зону представлятимуть ДЮФК «Сузіря» (Свалява), ДЮФК «Мункач» (Мукачево), «Україна – Зінедін» (Ужгородський район) та СДЮШОР (Ужгород). Із команд Східної зони до наступного раунду змагань пробилися ДЮСШ (Іршава), ДЮСШ (Берегівський район), ДЮСШ (Виноградів) та ДЮСШ (Тячів). Ігри чвертьфіналу відбудуться в найближчі вихідні й складатимуться з двох ігор (дома та на виїзді). Ігри півфіналу – 19 червня, а за третє-четверте місця та фінал – 20 червня. Команди старшої вікової категорії зустрінуться на стадіоні імені Бейреша в Тячеві, а молодшої – на селищному стадіоні Буштина.
 
Олесь Федорко, ФФЗ
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1072 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: