Головна » Усі публікації » у світі » Збірна України з пляжного футболу тріумфує в Угорщині
23:01
Збірна України з пляжного футболу тріумфує в Угорщині
На минулих вихідних в угорському місті Шиофок відбувся останній, четвертий кваліфікаційний турнір Євроліги з пляжного футболу.

На минулих вихідних в угорському місті Шиофок відбувся останній, четвертий кваліфікаційний турнір Євроліги з пляжного футболу.

Турнір остаточно визначив вісім найсильніших команд континенту, які 14-17 серпня в Іспанії визначать чемпіона Європи 2014 року.

Україна продовжує тримати статус команди топ-рівня з футболу на піску. В Угорщині «жовто-сині» отримали перемоги над командами Португалії та Німеччини з однаковим рахунком 4:3, та зіграли в нічию з Італією в основний час 5:5 (д.ч. 0:1).

Цей результат дав змогу посісти нашій збірній перше місце на турнірі та вивів на п’яту позицію рейтингу, що дозволило на фінальному турнірі Євро-2014 потрапити в одну групу зі Швейцарією, Іспанією та Німеччиною. Склад іншої групи: Росія, Італія, Португалія та Білорусь.

Одночасно фінальний турнір Євро-2014 визначать шість ліцензій на участь в літніх Іграх Європи, які відбудуться в Баку 2015 року під егідою європейського Олімпійського комітету. Вперше в програму Ігор буде включений і пляжний футбол.


Категорія: у світі | Переглядів: 729 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: