Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Збірна Закарпаття веде підготовку до Західного дербі
08:39
Збірна Закарпаття веде підготовку до Західного дербі
Збірна Закарпаття з футболу активно готується до зустрічі з львів’янами у рамках "Кубку регіонів ФФУ".

Збірна Закарпаття веде підготовку до Західного дербі Перший матч закарпатці проведуть у Львові 13 квітня, а матч-відповідь відбудеться 20 квітня.

У рамках підготовки до матчів з Львівською областю збірна Закарпаття у середу 30 березня зіграла товариську зустріч із Середнім. Гра завершилась з нічийним рахунком 1:1. У складі закарпатців відзначився Мирослав Мудра. 

Тренер збірної нашого краю Михайло Кондря поділився новинами із стану команди. 

"Перед грою із Середнім у нас через різні прични були відсутні два воротарі, тому ми змушені були позичити у середнянців на одну гру Михайла Костюка. Та перед поєдинком у Львові ми розраховуємо на Бучка та Безика. Щодо новачків у команді то їх поки що четверо: Артур Вайда, Андрій Ломага, Олексій Остафійчук (всі «Севлюш» Виноградів) та Микола Вурста ("Оболонь" Хуст), які й дебютували у збірній у цій контрольній зустрічі. Та за два тижні, що залишились до першого чвертьфіналу у заявці можуть відбутись зміни, селекція триває. 

Щодо втрат, то через травму гру товариську гру пропустив Юрій Кохан. Нападник Іван Жаренко вже не зможе виступати за збірну, через те, що уклав контракт з австрійською командою. 

Проводити тренувальні збори наразі не є можливим, через те, що клуби не відпускають своїх гравців. Проте у планах провести ще один спаринг, у середу 6 квітня, можливо з «Говерлою» U19.  

Щодо тактики на перший матч, то я особисто є прихильником атакувального футболу, та головним завданням на перший матч буде уберегти свої ворота на замку. А там вже будем дивитись по ходу матчу. 

Як такої, інформації про Львівську збірну практично нема, лише результати. Знаємо, що на попередньому етапі змагань львівяни вдома перемогли Рівненську збірну 4:0, після виїзної поразки 2:0. Наші сусіди є головними претендентами на перемогу у Кубку регіонів ФФУ."

Огляд останнього матчу Львівської області можна прочитати тут.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1460 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: