Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Жіноча збірна України WU-19 вийшла до еліт-раунду Євро-2015
10:08
Жіноча збірна України WU-19 вийшла до еліт-раунду Євро-2015
З 13 по 18 вересня жіноча збірна України WU-19 відіграла матчі у І кваліфікаційному раунді Євро-2015.

З 13 по 18 вересня жіноча збірна України WU-19 відіграла матчі у І кваліфікаційному раунді Євро-2015.

13 вересня жіноча збірна України WU-19 матчем проти Азербайджану стартувала у І кваліфікаційному раунді Євро-2015.

Матч виявився досить непростим для наших дівчат, адже проходив за спекотної погоди. Але наші дівчата вистояли і на 64-й хвилині матчу Головач змогла розпечатати ворота Шаріфової – 1:0. Матч так і завершився мінімальною перемогою українок.

Ужгородка Анастасія Сірмай провела цей матч на лаві запасних.

15 вересня жіноча збірна України WU-19 провела черговий матч у І кваліфікаційному раунді Євро-2015 проти команди Кіпру.

на 39-й хвилині зустрічі, збірна Кіпру реалізувала у забитий м’яч: зі штрафного Віоларі точно пробила по воротах українок – 1:0. До кінця першої половини зустрічі збірна України намагалася відновити паритет, проте марно. В роздягальню наші дівчата пішли мінімально програючи команді Кіпру.

Другу половину зустрічі обидві команди розпочали активно. Проте більш результативними виявились українки – на 58-й хвилині Мохнач забивала перший м’яч. Зрівнявши рахунок, збірна України продовжила атакувати, і на вже на 61-й хвилині Козиренко забиває другий гол на користь своєї команди. Наприкінці матчу відзначитися вдалося Головач - на 82-й хвилині вона забила третій м’яч, тим самим поставивши крапку у цьому матчі.

Анастасія Сірмай зявилась на полі після перерви і внесла свій вклад у таку важливу перемогу своєї збірної.

18 вересня жіноча збірна команда України WU-19 провела останній матч першого кваліфікаційного раунду Євро-2015 з однолітками із Данії.

Команді Наталії Зінченко вдалося забити швидкий м’яч. Вже на другій хвилині зустрічі захисник Обель порушила правила у власному штрафному майданчику на лідері атак «синьо-жовтих» Тетяні Козиренко. Сама постраждала впевнено виконала вирок, вивівши нашу команду вперед у рахунку. Після цього збірна Данії перехопила ігрову та територіальну перевагу, не віддавши її українкам аж до фінального свистка.

Українські футболістки майже витримали шквал атак датської команди, але, на жаль, на другій компенсованій арбітром хвилині до основного часу першого тайму Скіолдан зрівняла рахунок. У другій половині гри голи влітали виключно у ворота збірної України. На 52-й хвилині Мадсен забила другий гол своєї команди у поєдинку, на 79-й хвилині Андерсен у черговий раз розпечатала ворота Кислової, а перед самим фінальним свистком результативний удар на свій рахунок записала Арнгрімсен – 1:4.

За рішенням тренера, наша землячка вийшла на заміну на 77-ій хвилині, при рахунку 1:2.

Незважаючи на поразку від команди Данії, збірна України із шістьма очками зайняла друге місце у другій відбірковій групі кваліфікаційного раунду Євро-2015 та вийшла до еліт-раунду змагань, який відбудеться у квітні наступного року.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 708 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: