Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимова першість Іршавського району 2018. 2 тур
14:41
Зимова першість Іршавського району 2018. 2 тур
Другий тур Зимової першості Іршавщини подарував цікаві поєдинки в плані сюжетної інтриги та безкомпромісного протистояння до останніх хвилин.

Зимова першість Іршавського району 2018. 2 тур
Результати матчів 2-го туру Відкритої зимової першості Іршавського району з футболу сезону 2018 року
 
Другий тур Зимової першості Іршавщини подарував цікаві поєдинки в плані сюжетної інтриги та безкомпромісного протистояння до останніх хвилин.

Лише в одному з матчів переможець визначився відносно легко. Вже на 3-ій хвилині гри між Кам’янським та Великими Ком’ятами капітан “Колоса” Василь Іванич недозволеним прийомом зупинив у власному карному майданчику нападника виноградівців, а Михайло Алексик чітко реалізував пенальті. За 10 хвилин кращий бомбардир першості Михайло Брич записав до свого активу четвертий гол на турнірі, подвоївши рахунок у матчі. Довершив справу розгрому капітан бронзового призера чемпіонату Виноградівщини минулого сезону Володимир Мізун на початку другого тайму. “Ком’яти” другий матч поспіль забивають у ворота суперника три голи і впевнено очолюють турнірну таблицю західної групи. В іншій грі ільницькі “шахтарі” знову зуміли уникнути поразки – Віталій Остафійчук у другому таймі відквитав гол лідера вільхівсько-лозянської збірної, в минулому атакувального хавбека “Бужори” та “Боржави”, Василя Симканича. Нічийний результат ущільнив шанси претендентів на вихід в чвертьфінал. В наступному турі будь-яка команда може вискочити на другу сходинку в турнірній таблиці – достатньо лише перемоги.
 
В східній групі обидва матчі тримали вболівальників у напрузі до останньої секунди. В кожному з поєдинків долю гри визначив один гравець. У “верховинському дербі” Михайло Батрин зумів спочатку реалізувати пенальті на 30-ій хвилині, а в другому таймі забезпечити перемогу довжанам, у складі Приборжавського відзначився граючий тренер команди В’ячеслав Крюков. В не менш принциповому протистоянні Великого Раківця та Білок, антигероєм поєдинку мав всі шанси стати лідер білківчан Рудольф Петер, який на 31-ій хвилині не зумів реалізувати 11-метровий штрафний удар. До того ж раківчани майже одразу після цього відкрили рахунок у матчі – відзначився імстичівський форвард Василь Орос. Однак буквально за три хвилини до фінального свистка один з кращих атакувальників західної зони першої ліги обласного чемпіонату у складі ФК “Заріччя” зумів повністю реабілітуватися – спочатку забивши з гри, а потім, отримавши другий шанс з одинадцятимтрової позначки, на цей раз не схибив і приніс перемогу для ФК “Білки”.
 
В наступному турі на полях Ільниці та Приборжавського теж є на що подивитися: дуже цікавими обіцяють бути центральні матчі – ФК “Лоза” намагатиметься зупинити переможну ходу “Великих Ком’ят”, а “Боржава” Довге змагатиметься за першість у східній групі проти ФК “Білки”. Кам’янський “Колос” намагатиметься “помститися” за прикру поразку у грі проти інших виноградівців – ФК “Боржавське”. Гарантовано здобуде перші очки хтось з невдах перших турів – “Виноградар” Великий Раковець зіграє проти ФК “Бронька”. Господарі полів зимової першості у третьому турі відпочиватимуть.
Федерація Футболу Іршавського району

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 759 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: