Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимова першість Іршавського району 2018. Чвертьфінали
08:57
Зимова першість Іршавського району 2018. Чвертьфінали
Результати чвертьфінальних поєдинків Зимової першості Іршавщини констатували перевагу східних футбольних кресів району.

Зимова першість Іршавського району 2018. Чвертьфінали

В першому матчі честь групи “А” відстоювали представники Виноградівщини – ФК “Великі Ком’яти”, однак в активі “Будівельника” значився фактор власного поля, який третій рік поспіль допомагає приборжавцям потрапляти у квартет кращих зимових команд району. Причому дотепер приборжавці здобували путівку до півфіналу неодмінно у серії післяматчевих пенальті: у 2016 році проти тих же “Ком’ят”, а в 2017 – проти кам’янського “Колоса”. Пам’ятаючи про це, виноградівці не стали чекати кому фортуна посміхнеться цього разу, а доволі швидко розпечатали ворота Михайла Ісака. Відзначився Юрій Яцкулинець. На щастя господарів, у них у складі знайшовся ще один “східний козир”, який у підсумку вирішив долю матчу – уродженець Луганщини, який другий рік радує грою приборжавських вболівальників – В’ячеслав Крюков. Атакуючий півзахисник “Будівельника” відзначився в кожному з таймів і втретє поспіль вивів команду до півфіналу Зимової першості.

У “дербі найбільших сіл Іршавщини” aka. Ільниці та Білок, прогнозовано домінували останні. Захист “Шахтаря” так і не зумів стримати безжальне вістря білецької атаки – Рудольфа Петера. Кращий бомбардир першості відзначився на початку кожного з таймів і таким чином довів свій гольовий доробок на турнірі до восьми пунктів. Остаточно поховав примарні надії ільницьких вболівальників на 49-ій хвилині Юрій Саварин. Лише після цього білецькі захисники дозволили собі слабинку, і Дані Марковцій “розмочив” рахунок – 3:1.

Отже наступної неділі в півфінальних двобоях зійдуться: останній представник західної групи ФК “Лоза” проти ФК “Білки”, а також перша третя команда східної групи – довжанська “Боржава” проти приборжавського “Будівельника”. Як бачимо, склад квартету півфіналістів Зимової першості Іршавщини не змінився в порівнянні з минулим роком – лише замість ФК “Заріччя”, яке змінило районний півфінал на обласний, значиться ФК “Лоза”.

Джерело

 

 

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 806 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: