Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимова першість Іршавського району 2018. Півфінали
18:07
Зимова першість Іршавського району 2018. Півфінали
Нервове напруження до останнього удару післяматчевих пенальті та “легка прогулянка” – такими різними вийшли півфінальні матчі Зимової першості.

Зимова першість Іршавського району 2018. Півфінали

Через різке погіршення погоди на минулих вихідних, команди отримали додатковий тиждень на підготовку до завершальних баталій. Звісно найнепередбачуванішою у плані прогнозу результату була пара ФК “Лоза” – ФК “Білки”. Віддаючи належне комбінаційній грі вільхівсько-лозянської збірної, слід відзначити непоступливий характер білківчан, які зібрали на зимовий турнір найсильніший склад за останні кілька років. Останнім вдалося відкрити рахунок у матчі – після того як Василь Симканич зупинив недозволеним прийомом Олександра Хріня у власному карному, Юрій Станинець реалізував одинадцятиметровий удар.

Незважаючи на певну ігрову перевагу, лозянам вдалося зрівняти рахунок лише наприкінці гри. Після точного удару Івана Варги, білецькі футболісти та вболівальники начебто вгледіли офсайд, однак арбітр Михайло Райда чітко вказав на центр поля.

Згідно регламенту змагань, одразу по завершенню основного часу належало пробивати серію післяматчевих пенальті. Футбольна “лотерея” на цей раз була неприхильною до голкіперів – всі удари у ворота Івана Мотринця потрапили в сітку (у “Білок” відзначилися Юрій Глеба, Рудольф Петер, Юрій Саварин, Юрій Станинець та Михайло Чонка). Лозяни також пробивали точно: Василь Симканич, Василь Келемеш, Віталій Кляп, Михайло Кормош; схибив лише Василь Стільник. У підсумку 1:1 в основний час та 5:4 по пенальті і ФК “Білки” вперше з 2011 року виходять у фінал Зимової першості Іршавщини. Нагадаємо, що тоді білківчани в серії пенальті обіграли ФК “Заріччя”.

У другому півфіналі інтрига не протрималася й тайму – спраглі до футболу за три тижні перерви довжани “вбили” її вже в перші півгодини. Спочатку на 5-ій хвилині відзначився Іван Боднар, наприкінці першого тайму поповнив свій гольовий доробок Михайло Батрин. Вже в другому таймі забив Владислав Батрин, захисник приборжавців Тарас Полончак привіз ще й “автогол” і поставив крапку в матчі Іван Боднар, оформивши дубль.

Отже наступної неділі в Довгому срібний трофей Зимової першості розіграють “Боржава” Довге та ФК “Білки”. Приборжавський “Будівельник” спробує захистити титул бронзового призера від ФК “Лоза”.

Федерація Футболу Іршавського району

 

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 778 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Шо за чукча в шапці на фотки?

الاسم *:
Email *:
كود *: