Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимовий кубок Берегівщини 2016. 2-й тур (ФОТО)
21:46
Зимовий кубок Берегівщини 2016. 2-й тур (ФОТО)
Сім команд Берегівщини претендують на «Зимовий кубок». Щоправда, керівники двох клубів забули про етику й соромлять місцевий футбол.

Зимовий кубок Берегівщини 2016. 2-й тур (ФОТО) Другий тур зимового кубка Берегівського району підтвердив очікування вболівальників непередбачуваними результатами й безкомпромісною боротьбою на футбольних полях. У зоні «А», ігри якої проходять в Яношах, у першому матчі дня ФК «В. Бийгань» доволі легко розібрався з аутсайдером минулорічного чемпіонату району ФК «Попово». Уже на старті гри Ерік Гоздог відкрив рахунок, на 20-й хвилині його подвоїв. На 38-й хвилині Алекс Горват провів третій гол у ворота суперника. На 47-й той же Ерік Гоздог створив хет-трик, забивши четвертий м’яч, а на 60-ій переможну крапку в матчі поставив Крістіан Товт. У результаті – більш ніж упевнена перемога «Великої Бийгані» – 5:0.

У другому поєдинку зони «А» інтрига тривала до останньої хвилини. Зустрічались запеклі суперники ФК «Батьово» та ФК «Запсонь». Першими повели у грі футболісти «Батьова». На 5-ій хвилині рахунок відкрив Іван Попович. Відновити паритет на табло запсоньським футболістам вдалося тільки в другому таймі. На 47-й хвилині гол забив Мішель Поп. Коли здавалося, що нічия – закономірний результат і вболівальники чекали фінального свистка арбітра, футболісти «Запсоні» організували швидку контратаку й зусиллями Матея Сотмарі, в доданий арбітром час, вирвали перемогу 2:1.

В останній грі дня, відновлений після річної перерви ФК «Яноші», без проблем здобув другу перемогу над футболістами з Великої Доброні – 5:0. На 7-й хвилині рахунок відкрив Едуард Варга, на 20-ій – Теодор Гаврилай метрів із тридцяти його подвоїв. На початку другого тайму Золтан Войтку забив третій м’яч, а згодом Ласло Селеш на 52-й та 63-й довів рахунок до непристойного – 5:0. За результатами двох турів «Яноші» очолюють турнірну таблицю в зоні «А», набравши, як і Велика Бийгань та Запсонь, по шість очок. Інші колективи не набрали поки що залікового пункту.

Запекла боротьба точиться і в зоні «Б», ігри якої проходять на стадіоні в Чопівці. У першому матчі зустрілись географічні сусіди, команди, які протягом десятиліть представляли один колектив, а ось уже кілька років є непримиренними суперниками в усіх турнірах району. Мова про ФК «Талісман» (Великі Береги) та ФК «Кідьош».

Гра, яка зібрала чимало вболівальників із усього району, більше нагадувала з’ясування стосунків. Футболу тут було мало, гравці обох команд, підбурені вболівальниками та амбіційними президентами, забули про власні функції на полі. Колишні друзі, одноклубники, партнери не гребували брудною грою і звинувачували один одного в неспортивній поведінці. Єдиний гол у матчі забив нападник Кідьоша Ріхард Могачек на 18-й хвилині. Опісля гра в основному проходила в середині поля з поодинокими і безрезультатними атаками. Як підсумок, дві червоні картки та 9 жовтих. Варто відзначити арбітра матчу Андрія Сімку, який на «відмінно» впорався з такою не зовсім футбольною грою. «Кідьош» мінімально переміг – 1:0.

Друга гра цієї зони була не менш принципова. Зустрічались ФК «Артос» (Гать) та «Фенікс» (Бадалово), команди, які останні десять років почергово ставали володарями багатьох трофеїв у районі, а в останні два роки вели боротьбу за найвищі місця в чемпіонатах та кубках. Треба віддати належне керівникам клубів, які, на відміну від президентів попереднього дербі, вчергове довели, що чесна спортивна боротьба на полі (в їх розумінні) є основою футболу.

Протягом двох таймів точилася цікава безкомпромісна гра, яка приносила задоволення чималій кількості вболівальників. Практично новий бадалівський колектив, створений напередодні Зимового кубку, аж ніяк не збирався поступатись більш досвідченим гравцям із Гаті, серед якої, до речі, теж багато молоді. Гать виглядала краще, зібраніше, мала багато моментів біля воріт суперника, але м’яч уперто не йшов у ворота. Один Ласло Пал уже в першому таймі мав кілька нагод відкрити рахунок. Саме він на 38-й хвилині відкрив рахунок. На 55-й Жолт Кордош скористався неузгодженістю захисників «Артоса» і відновив статус-кво. Кінцівка гри пройшла під диктовку Гаті, але забракло влучності. А наприкінці гри футболісти Бадалова мали нагоду вирвати перемогу. Швидку контратаку бадалівців повинен був завершувати Флоріан Орос, але забракло майстерності. У результаті нічия – 1:1.

В останній грі туру брегівська «Зірка», склад якої поповнили гравці минулорічного чемпіона, бадалівського «Фенікса», перемогла ФК «Четфолво» 2:1. На 23-й хвилині рахунок відкрив Микола Нодь, Томаш Снопчак на 58-й його подвоїв. Наприкінці матчу Ерік Блонар скоротив відставання, але на більше футболістів Четфолва не вистачило.

Зона «А»
ІІ тур
ФК «В. Бийгань» – ФК «Попово» – 5:0
ФК «Запсонь» – ФК «Батьово» – 2:1
ФК «В. Добронь» – ФК «Яноші» – 0:5
 
Команда І В Н П Голи О
1. ФК «Яноші» 2 2 0 0 9:1 6
2. ФК «В. Бийгань» 2 2 0 0 7:0 6
3. ФК «Запсонь» 2 2 0 0 5:2 6
4. ФК «Батьово» 2 0 0 2 1:4 0
5. ФК «В.Добронь» 2 0 0 2 1:8 0
6. ФК «Попово» 2 0 0 2 1:9 0
 
Зона «Б»
ІІ тур
ФК «Кідьош» – ФК «Талісман» (В. Береги) – 1:0
ФК «Артос» (Гать) – ФК «Фенікс» (Бадалово) – 1:1
ФК «Зірка» (Берегово) – ФК «Четфолво» – 2:1
 
Команда І В Н П Голи О
1. ФК «Артос» 2 1 1 0 3:1 4
2. ФК «Зірка» 2 1 1 0 2:1 4
3. ФК «Кідьош» 2 1 1 0 1:0 4
4. ФК «Талісман» 2 1 0 1 2:1 3
5. ФК «Фенікс» 2 0 1 1 1:3 1
6. ФК «Четфолво» 2 0 0 2 1:4 0
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1015 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: