Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимовий кубок Берегівського району. 1 тур (ФОТО)
10:23
Зимовий кубок Берегівського району. 1 тур (ФОТО)
У суботу, 4 березня, відбувся перенесений перший тур Зимового кубку Берегівщини.

Зимовий кубок Берегівського району. 1 тур (ФОТО)
ФК “Берегово” - “Юніор” - 0:3
 
Мабуть автор цих слів трохи на емоціях, адже має відношення до першого клубу, та хотілось б об’єктивно описати цю гру. Не вийде. Провалили все берегівчани. Перекатувати вину на когось особисто не треба, адже грає уся команда. Проте розташування гравців.... В підсумку гравці “Юніора” майже одразу розкусили слабкі сторони Берегова і провели чудовий матч. Підопічні Людвіга Тара вже вийшли із групи і завтрашня гра між “Талісманом” та “Кідьошом” для них надважлива, адже там вирішиться підсумкове місце для “Юніора”
 
“Талісман” В. Береги - “Зірка” Берегово — 2:6
 
Чи так було заплановано тренерським штабом “Талісману” не знаю. Але від цього матчу очікували більшого. Не зважаючи на те, що В. Береги відкрили рахунок, грали вони не дуже активно, ніби свідомо берегли сили на завтрашній матч із “Кідьошом”, перемога в якому дасть команді змогу посісти другу сходинку і вийти на більш сприятливого суперника.
 
ФК “В. Добронь” - ФК “Яноші” - 0:3
 
Нестабільність яношівського клубу подекуди зникає. Команда то програє, то впевнено виграє, а то грає в нічию. Проте в заключних матчах право на помилку мінімальне, адже хоч “Яноші” забезпечили собі вихід із групи треба ще й думати про те на кого потрапляти у чвертьфіналі.
 
ФК “В. Бийгань” - ФК “Свобода — 0:0
 
Яка команда дивує, так це “Свобода”. Знову характер і знову зароблено чергове очко. Ну що ж тепер лишається брати очки у останній грі і проходити далі. Команда з В. Бийгані переоцінила свої шанси після першої гри і тепер підопічним Сергія Феденишинця потрібно диво у матчі проти “Артосу”.
 
ФК “Запсонь” - “Артос” Гать — 1:0
 
Гра із розряду одні забили, а інші ні. Запсонці на правах господаря поля грали обережно, але впевнено. Можливо зі сторони гравців “Артосу” була мінімальна недооцінка суперника, адже до цього матчу команда йшла впевнено без втрат очок. Тепер останній тур в цій групі може принести вболівальникам футболу дуже цікаві чвертьфінальні пари.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1063 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: