Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимовий кубок Берегівського району. 4-й тур
23:32
Зимовий кубок Берегівського району. 4-й тур
В неділю 21 лютого пройшли матчі четвертого туру Зимового Кубку Берегівського району.

Зимовий кубок Берегівського району. 4-й тур Не дивлячись на проливний дощ і холоднечу команди з гарним настроєм на боротьбу вийшли на футбольні поля з метою отримати чергову перемогу.

В першій грі зони «А» команда Великої Доброні несподівано для багатьох вболівальників у важкій боротьбі перемогла команду Батьова 2:1 і набрала перші три очки що дає їм непогані можливості потрапити до наступного етапу. Двома голами на 10 та 30 хвилинах відзначився Шандор Дьорке з Великої Доброні, а на 37 хвилині Іван Попович скоротив рахунок. ФК «Запсонь» набрав чергові три очки без гри, так я к ФК «Попово» знову не зміг приїхати на гру.

Останній матч між лідерами зони ФК «Яноші» та ФК «В, Бийгань» завершився нульовою нічиєю. Таким чином три команди зони «А» ФК «Яноші», ФК «В.Бийгань» та ФК «Запсонь» достроково забезпечили собі вихід до ¼ фіналу. На четверту путівку претендують ФК «В. Добронь» та ФК «Батьово».

В зоні «В» після звітного туру визначилися всі учасники ¼ фіналу,. Пятий тур внесе хіба що зміни в турнірному становищі. В першій грі завдяки голам Сергія Лендєла на 12 та 15 хвилинах та Гергея Горвата на 25 – ій великоберезький «Талісман» переміг ФК «Четфолво» 3:1. Голом престижу на 40 хвилині відзначився Шандор Товт. В другій надважкій грі ФК «Кідьош» вперше в своїй історії переміг ФК «Фенікс» Бадалово і вже точно закрив шлях минулорічному чемпіону до чверть фіналу. У ФК «Кідьош» на 18 хвилині рахунок відкрив Ріхард Могачек. На 31 Іштван Бігарі з Бадалова зрівняв рахунок, а переможну крапку на 65 хвилині поставив Іван Сойма.

Не дивлячись на складну погоду, розбите двома попередніми іграми поле видовищним, цікавим і напруженим вийшов матч між ФК «Артос» Гать та ФК «Зірка» Берегово. Спочатку на 31 хвилині Роланд Боднар з Берегова відкрив рахунок, а на 25 – ій Андрій – Ерік Орос зрівняв його. В результаті закономірна нічия 1:1.

Зимовий кубок Берегівського району по футболу 

Зона А (Яноші) 
ФК " В.Добронь" - ФК "В.Бийгань" 0-3 
ФК "Батьово" - ФК " Попово" +/- 
ФК "Яноші " - ФК "Запсонь" 5-0 

Зона Б (Чопiвка) 
ФК "Фенікс " Бадалово - ФК "Четфолво" 1-1 
ФК "Артос" Гать - ФК "Кідьош " 3-1 
ФК " Зірка " Берегово - ФК "Талісман" В. Береги 4-0 

21.02.2016 

Зона А (Яноші) 
ФК " В.Добронь" - ФК "Батьово" 2-1 
ФК "Попово" - ФК " Запсонь" -/+ 
ФК "Яноші " - ФК "В.Бийгань" 0-0

Зона Б (Чопiвка) 
ФК "Талісман" В. Береги - ФК "Четфолво" 3-1 
ФК "Фенікс " Бадалово - ФК "Кідьош " 1-2 
ФК " Артос" Гать - ФК " Зірка " Берегово 1-1
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться тут.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 837 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: