Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимовий кубок Берегівського району по футболу. 3 тур (ФОТО)
09:44
Зимовий кубок Берегівського району по футболу. 3 тур (ФОТО)
У третьому турі зимової першості району команди забили — 25 м’ячів.

Зимовий кубок Берегівського району по футболу. 3 тур (ФОТО) “Зірка” Берегово - “Юніор” Берегово - 8:1

Те що фаворитом матчу були заздалегідь “зіркові” хлопці ніхто не приховував, але так, як почнеться ця гра спрогнозувати ніхто не міг. Декілька секунд і “Юніор” вже вийшов уперед. Чемпіони району навіть нічого не зрозуміли. Ще декілька хвилин і підопічні Людвіга Тара можуть забивати другий, але надійно у воротах зіграв Крістіан Зан. А далі потрохи почала включатися машина під назвою “Зірка”. Спочатку це були змарновані моменти, а під кінець тайму два забиті м’ячі. Після перерви підопічні Томаша Снопчака довели свою перевагу ще шістьма влучними ударами. Не дивлячись на такий результат “Юніор” виглядав пристойно — просто це той випадок коли не вистачило досвіду.

ФК “Берегово” - ФК “Кідьош” - 1:5

На стадії формування наразі команда з Берегова. Команда не погано виглядала на полі, але тут сказалася не зіграність між футболістами. Натомість “Кідьош” реабілітувався за поразку у першому турі і навіть зміг здобути переконливу перемогу. У першому таймі команди пішли на перерву з рахунком 0:3. У другому берегівчани відставання скоротили, а ще через декілька хвилин могли б забити ще один. Ось там і був переломний момент. Футболісти Берегова не скористалися розслабленістю суперника за що і поплатилися ще двома пропущеними голами.

“Артос” Гать — ФК “Свобода” - 3:1

Фаворит не тільки цього матчу, а і групи в цілому грав проти, на перший погляд, аутсайдера. Та футболісти “Свободи” у першому матчі довели, що хлопчиками для биття не будуть. Гра виявилась бойовою і цікавою до останньої хвилини, та більш іменита Гать змогла свій досвід нівелювати у голи.

“В. Добронь” - “Запсонь” - 0:4

Що означає мати бажання реабілітуватись перед власними вболівальниками. Запсонці з перших хвилин побігли вперед і це дало неабиякий результат. Впевнена перемога. Гостям з Ужгородщини тепер треба з великою відповідальністю готуватись до наступних матчів, адже вони у команди не з простими суперниками.

ФК “В. Бийгань” - ФК “Яноші” - 0:2

Ще одна гра де одній із команд потрібно було реабілітуватися. Футболісти з Яношів, які у першому матчі програли цю гру почали контролювати. Швидко вийшли вперед і так само змогли свою перевагу подвоїти. Усі намагання бийганців рахунок скоротити розбивалися через надійний яношівський захист. Підсумок один. У цій групі уся боротьба попереду. ФОТОРЕПОРТАЖ із матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1032 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: