Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Зимовий кубок Берегівського району. Результати чвертьфіналів (ФОТО)
20:49
Зимовий кубок Берегівського району. Результати чвертьфіналів (ФОТО)
В неділю 6 березня на стадіонах Запсоня та Чопівки пройшли матчі 1/ 4 фіналу Зимового Кубка Берегівського району з футболу.

Зимовий кубок Берегівського району. Результати чвертьфіналів (ФОТО) Кожна гра даної стадії носила в собі інтригу для вболівальників. Наперед забігаючи , скажемо сподівання вболівальників виправдалися.

Найцікавою і видовищною видалася гра між переможцем зони «А» ФК «Яноші» та четвертою командою зони «В» ФК «Талісман» Великі Береги. Після стартового свистка арбітра про початок гри футболісти з Яношів відразу почали атакувати великими силами. Здавалося великобережці не готові до таких швидких атак і моментами губилися. Вже на 9 хвилині скориставшись неузгодженістю дій захисниками «Талісмана» у власній штрафній Іштван Рац відкрив рахунок. Через дві хвилини Ласло Селеш його подвоїв. На 11–ту хвилину Яноші впевнено повело 2:0.

Здавалося по такій грі у футболістів з Великих Берегів немає шансу протистояти супернику і на них чекає розгромна поразка. Але ближче до середини першого тайму гра вирівнялася, великобережці провели ряд небезпечних атак і на 30 хвилині Чобо Копор скоротив рахунок.

В другій половині гри футболісти «Талісмана» виглядали впевненіше і організованіше. Атакували більш небезпечно, що і привело до взяття воріт суперника. На добиванні вдало зіграв Сергій Лендєл. Поступово гра стала більш напруженою і нервовою. Ніхто не мав наміру поступатись, боротьба точилася в основному в центрі поля і футболісти часто порушували правила. На 59 хвилині за другу жовту поле покинув Володимир Бабіч з Талісману. За вісім хвилин до завершення гри, граючий тренер «Талісмана» Чобо Копор отримав травму і вимушений був покинути поле. Здавалося у яношівців є шанси вирвати перемогу, але футболісти з Великих Берегів позбавили їх такої можливості. Основний час гри завершився нічиєю 2:2. Переможець визначався пробиттям пенальті, де у всій красі проявив себе голкіпер «Талісмана» Бейло Боднар, який взяв три пенальті, що принесло перемогу його команді з рахунком 4:1 і вихід до півфіналу.

Не менш видовищною і напруженою була друга гра в Запсоні, де місцева команда грала з ФК «Кідьош». Вже на 8 хвилині Віталій Дяченко вивів запсонців вперед відкривши рахунок. Перший тайм так і завершився і футболісти Запсоня до 45 хвилитни утримували переможний рахунок. Саме на 45 хвилині Бейло Дерцені зрівняв рахунок, а через три хвилини гол Василя Маргітича вивів вперед Кідьош. Рахунок до кінця гри не змінився і мінімальна перемога впершще в історії виводить команду з Кідьоша до півфіналу Зимового Кубка.

Непередбачувано розпочалася гра між переможцем зони «В» брегівською «Зіркою» та четвертою командою зони «А» ФК «В. Добронь». Неочікувано для прихильників «Зірки» Габор Медвідь відкрив рахунок і вивів великодоюроньців вперед. Ще більш неочікувано на 20 хвилині зусиллями Нандора Дьорке футболісти з Доброні повели 2:0. Тільки після пропущеного гола берегівські футболісти активізувалися і розпочали звично діяти на полі. На 29 хвилині Максим печерський скоротив рахунок, на 42 його зрівняв. А переможну крапку Зірці приніс точний удар на 46 хвилині Гергея Кіша.

Найлегше в чвертьфіналі було ФК «Артос» Гать. Їх суперник, добре відомий по участі в чемпіонаті області ФК «В. Бийгань», не зміг нічого протиставити краще організованій команді. Мирослав Бундаш на 12 хвилині відкрив рахунок. На 14 Сергій Кундрик ударом головою його подвоїв. В другій половині на 47 хвилині Юлій Молнар провів третій гол, а на 60 Ласло Пал поставив переможну крапку 4:0.

Таким чином до півфіналу пройшов квартет команд, які на груповому етапі грали в зоні «В» і вже добре знають один одного. Наступної неділі у півфіналах зустрінуться ФК «Талісман» Великі Береги – ФК «Артос» Гать та ФК Зірка» Берегово – ФК «Кідьош».

Стадіон с. Запсонь 

ФК «Яноші» - ФК «Талісман» В. Береги 2:2 (пен. 1:4) 
ФК «Запсонь» - ФК «Кідьош» 1:2 

Стадіон Чопівка м. Берегово 

ФК «Зірка» Берегово – ФК «В. Добронь» 3:2 
ФК «Артос» Гать – ФК «В. Бийгань 4:0 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 791 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: