Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » «Зимовий кубок ДЮФЛУ». СДЮСШОР Ужгород та "Карпати" Львів крокують далі
23:55
«Зимовий кубок ДЮФЛУ». СДЮСШОР Ужгород та "Карпати" Львів крокують далі
На штучному полі спорткомплексу «Камелот» поблизу Ужгорода завершився попередній етап розіграшу Зимового Кубка ДЮФЛ України у першій групі.

«Зимовий кубок ДЮФЛУ». СДЮСШОР Ужгород та Перше місце посіла команда СДЮШОР «Карпати-2001», яка виграла усі три поєдинки. 

Заключний поєдинок попереднього етапу Зимового Кубку ДЮФЛ України у групі проти івано-франківської «Ніки» 15-річні карпатівці провели в такому складі: Гарапа (Чекалов), Бекеша, Григоращук, Славецький, Труш, Івановський, Кіш, Кіт (Дмуховський), Павлусь, Храмов (Шута), Кузик. 

Гарантувавши достроково собі участь у стадії плей-оф, підопічні Віталія Шумського та Андрія Грінера у матчі проти івано-франківської «Ніки» вийшли на поле не найсильнішим складом. Тренери прийняли цілком правильне рішення – надати ігрову практику резервістам. І треба сказати, що це аж ніяк не позначилося на грі «зелено-білих». 

Зокрема, у першому таймі саме «леви» створили більше небезпечних моментів, два з них матеріалізувавши у забиті голи. Спочатку на 24-й хвилині після подачі кутового оборонці «Ніки» не зовсім вдало винесли круглого і Павлусь, будучи першим на м’ячі, потужним ударом в дотик вгатив його під поперечину. А за шість хвилин Кіш, якого партнери вивели сам на сам з воротарем, хоча й занадто сильно прокинув круглого повз голкіпера, який вискочив йому назустріч, але м’яча підхопив Кузик і влучно пробив по воротах, які намагався захистити оборонець прикарпатської команди. 

Між забитими карпатівцями голами чудову нагоду забити гол мали й гравці «Ніки». Після гарматного пострілу з дальньої відстані голкіпер «левів» Гарапа був безсилий врятувати свою команду від неприємностей, але його підстрахувала поперечина – одна з трьох, як то кажуть, найкращих подруг воротарів усього світу. Тож на перепочинок команди пішли за рахунку 2:0 на користь «Карпат». 

У другому таймі гра була більш-менш рівною. Гольові моменти суперники створювали поперемінно, але забила тільки «Ніка». З правого флангу атаки після удару з кута штрафного майданчика шкіряна сфера зняла павутиння з дальньої «дев’ятки» воріт Чекалова, який у рамці «Карпат» в перерві гри замінив Гарапу. Рахунок став 2:1, а до кінця матчу залишалося 15 хвилин. Однак упродовж них цифри на табло спорткомплексу «Камелот» залишилися незмінними. 

У іншому матчі, де зійшлися дві закарпатські команди, вирішувалась доля другої путівки. "Говерлі" достатньо було нічиєї, але підопічні Пінковського проявили характер і в останньому матчі зуміли здобути перші очки, які дозволили їм пробитись до наступного раунду.

Початок поклав Петро Луців, який забив з пенальті. Закріпив переможний рахунок його брат Василь Луців.


Зимовий Кубок ДЮФЛУ. Попередній етап. Перша група (Ужгород) 

1-ий тур. 28 січня 
СДЮШОР «Карпати-2001» (Львів) – «Говерла-2000» (Мукачеве) – 3:0 
СДЮШОР-2000 (Ужгород) – «Ніка-2000» (Івано-Франківськ) – 0:1 

2-ий тур. 29 січня 
СДЮШОР-2000 (Ужгород) – СДЮШОР «Карпати-2001» (Львів) – 0:1 
«Говерла-2000» (Мукачеве) – «Ніка-2000» (Івано-Франківськ) – 1:0 

3-ій тур. 30 січня 
«Ніка-2000» (Івано-Франківськ) – СДЮШОР «Карпати-2001» (Львів) – 1:2 
СДЮШОР-2000 (Ужгород) – «Говерла-2000» (Мукачеве) – 2:0 


ПІДСУМКОВЕ ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ 

СДЮШОР «Карпати-2001» (Львів) – 3 3 0 0 6–1 9 
СДЮШОР-2000 (Ужгород) – 3 1 0 2 2–2 3 
«Ніка-2000» (Івано-Франківськ) – 3 1 0 2 2–3 3 
«Говерла-2000» (Мукачеве) – 3 1 0 2 1–5 3 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1371 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: