Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Зимову першість зіграють весною
14:26
Зимову першість зіграють весною
8 лютого відбулось розширене засідання виконавчого комітету ЗАФ та Ради президентів футбольних клубів Закарпаття.

Зимову першість зіграють весною
У роботі засідання, незважаючи на щільний робочий графік, узяв участь і голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, чим засвідчив: влада за те, аби молодь займалася спортом і в умовах війни. Адже здорові люди потрібні і для захисту своєї Батьківщини, і для роботи в мирний час.

Власне ж засідання відбувалося під головуванням очільника Закарпатської асоціації футболу Івана Дурана. Зважаючи на особливості воєнного стану, кількість команд, які вирішили взяти участь у першості (а на сьогодні це приблизно по 6 колективів у Східній і Західній зонах) було вирішено старт Зимової першості перенести. Зокрема, із лютого, як попередньо передбачалося, на 5 березня. До 26 числа цього місяця клубам необхідно подати заявкові листи зі списком 22 футболістів та 3 офіційних представників (не беручи до уваги президентів ФК) з урахуванням тренера та лікаря.

Виявили бажання брати участь12 команд: «Зірка-SPAR» (Лінці), «Медея» (Оноківська ТГ), «Сокіл» (Кінчеш), СДЮСШОР-17 (Ужгород), «Лідер» (Сторожниця) і ФК «Ботфалво», які змагатимуться в Ужгороді.

Представники ще однієї групи гратимуть у Хусті. Зокрема, там планують виступати «Карпати» (Рахів), «Марамуреш» (Солотвинська ТГ), СК «Тячів», «Карпати» (Дубове), «Севлюш» (Виноградів) та «Бужора» (Іршава).

Представники ФК спільно з керівництвом ЗАФ погодили, що в Зимовій першості можуть брати участь футболісти, яким на момент матчу виповниться не менше ніж 16 років. Також (у разі згоди грати за новими термінами) дозволили поза конкурсом виступати командам «Хуста» (можливо, навіть двома складами) та «Минаю» U-17.

Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 418 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: