Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Зінедін" U-9 взяв срібло XXVI турніру на кубок ФК “Адреналін” (ФОТО)
10:43
"Зінедін" U-9 взяв срібло XXVI турніру на кубок ФК “Адреналін” (ФОТО)
Турнір у Луцьку вкотре зібрав когорту команд із майже усіх куточків України.

2008-ий рік представляли такі команди: “Адреналін-2” (Луцьк), “Локомотив” (Київ), “Зінедін” (Ужгород), “Смига” (Рівненська область), “Адреналін-1” (Луцьк), “Старт” (Київ), “Восход” (Київ) та “Волинь” (Луцьк). Суперники були розбиті на дві групи. Свої матчі проводили на стадіоні СНУ.
 
У перший змагальний день проводились відбіркові матчі. Кожна команда зіграла по три матчі, за результатами яких або проходила у наступний ігровий день (тобто 1/2 фіналу), або ж завершувала виступи. Найкраще себе зарекомендували команди “Зінедін” та “Адреналін-1”, які, здобувши по 3 перемоги, посіли перші місця у своїх групах.
 
Зінедін - Адреналін-2 Луцьк 2:0
 
Зінедін - Локомотив Київ 2:0
Голи: Ярмолюк, 2
 
Зінедін - Єврошпон Смига 1:0
Гол: Шегеда.
 
Матчі, в яких вирішується доля медалей, та ще й коли на полі діти – завжди непередбачувані. Тут не побачити симуляції та затримки часу. Тут лише повна самовіддача, адже багатьох юних футболістів прийшли або ж приїхали підтримати їхні батьки та друзі. А що ще може бути кращою мотивацією для цих хлопчаків? Хоча часто можна було почути підбадьорюючі слова й від тренерів, які не завжди могли стримувати свої емоції, адже вони хвилювались не менше за гравців.
 
Попри це хлопчаки летіли в підкати, не боялись йти у боротьбу та показували чудову гру як для свого віку.
 
Як і очікувалось, півфінальні матчі виявились цікавими, адже кожна з команд хотіла пробитись у фінал та поборотися за головний приз змагань. За результатами цих матчів перемоги здобули команди “Адреналін-1” та “Зінедін”, які до вирішального матчу підійшли без поразок.
 
Зінедін – Восход Київ 1:0
Гол: Якубець.
 
А ось у фінальному матчі було все: гол, сльози, емоції, радість від перемоги та розпач від поразки. Саме таким щирим і є дитячий футбол, в якому гравці мріють стати відомими футболістами.
 
Зінедін - Адреналін Луцьк 0:1
 
Фінальний розподіл місць у категорії дітей 2008 року народження виглядає таким чином:
 
1 місце – “Адреналін-1”
2 місце – “Зінедін”
3 місце – “Восход”
 
На церемонії нагородження (крім медалей та кубків) вручалися ще й індивідуальні нагороди найкращим гравцям. Так, кращим гравцем у молодшій групі став Лотиш Іван з “Адреналіну-1”. Кращим півзахисником став ужгородець Ярмолюк.
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 879 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: