Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Зінедін» володар Christmas Cup U-8
21:53
«Зінедін» володар Christmas Cup U-8
Юні ужгородські спортсмени здобули золото всеукраїнських дитячих змагань Christmas Cup U-8 у Львові.

«Зінедін» володар Christmas Cup U-8 Протягом чотирьох днів, з 17 по 20 грудня, 14 команд, складені з гравців до 2007 року народження, з всієї України змагались за чемпіонство. Організатори змагань розділили учасників на дві групи по сім команд. Кожна команда грала дві гри в день. 

У першому матчі на турнірі зінедінівці розгромили «Фортуну-3» Київ 10:1. Після цього слідувала мінімальна вікторія над ще одним представником Києва «Переможець» 1:0. 

У другий день «Зінедін» переграв ДЮСШ «Блохіна Бєланова-2» Вінниця 4:0. З ще більшим рахунком був обіграний київський «Арсенал» - 6:0. 

В передостанньому матчі групового етапу з ДЮСШ «Блохіна Бєланова-1» Вінниця у обох команд було порівну очок, та команди не виявили сильнішого – 2:2. Далі була ще одна перемога 3:0 з командою «Рух молоді» Біла Церква. Ужгородці і вінничани закінчили груповий раунд без поразок з рівною кількістю пунктів і лише за кращої різниці голів ДЮСШ «Блохіна Бєланова-1» виявилась вище наших хлопців. 

20 грудня, перші дві команд із обох груп грали півфінали. Підопічні Євгена Бібікова зійшлися з одеситами, і були сильнішими 2:1. Голи на свій рахунок записали Станіслав Німець та Юрій Русин. У вирішальній битві «Зінедін» завдяки єдиному голу Олександра Лизана переміг черкаську «Чайку». 

Чемпіонський склад «Зінедін» 07: воротарі Андрій Коцан та Артем Кайтанович, польові гравці Станіслав Олень, Олександр Лизан, Ілля Шанта, Левон Геворгян, Станіслав Німець, Юрій Русин, Олександр Чурило, Олександр Андрійканич.
Євген Бібіков

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1453 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: