Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Зінедін" здобуває перемогу у "ZINEDINE CUP" U-9 (ФОТО)
00:17
"Зінедін" здобуває перемогу у "ZINEDINE CUP" U-9 (ФОТО)
Цієї неділі, 7 лютого, у спорткомплексі "ZINEDINE" пройшли обласні змагання серед футболістів 2007 року народження.

Участь у турнірі взяло вісім провідних футбольних шкіл Закарпаття. Команди  були розділені на дві групи. У першій тверде перше місце взяли господарі Зінедін-1, який набрав максимум очок на цій стадії змагань. Другими стали мукачівські «Соколята». Боротьбу за третє місце «Бронька» виграла у свалявців.

«Зінедін-1» – «Сузіря» Свалява 10:0
«Соколята» Мукачево – «Бронька» 2:1
«Зінедін-1» - «Соколята» Мукачево 3:1
«Сузіря» Свалява - «Бронька» 3:4
«Бронька» - «Зінедін-1» 0:4
«Сузіря» Свалява - «Соколята» Мукачево 1:2
 
У другій групі перше місце також захопила ужгородська команда – СДЮСШОР. За ними йшли «Зінедін-2». Виноградівці були третіми. Сільце – останні.

СДЮСШОР – «Зінедін-2» 1:1
«Сільце» - «Виноградів» 0:2
«Зінедін-2» - «Сільце» 0:0
«Виноградів» - СДЮСШОР 1:3
«Сільце» - СДЮСШОР 0:5
«Зінедін-2» - «Виноградів» 2:1

Невдахи групового етапу зустрічались у грі за 7-8 місце – свалявські футболісти перемогли Сільце 2:1. У битві за 5-6 місце підопічні Івана Білака впевнено переграли команду Вячеслава Шусти 5:1.

У першому півфіналі зійшлися дві команди Зінедіна, тут сильнішими були Зінедін-1, який переміг 3:0. У іншому матчі СДЮСШОР здолав мукачівців 2:0.

Володаря бронзових нагород команди визначали пробиттям пенальті, і тут «Соколята» були кращими.

Фінальна гра двох ужгородських шкіл виявилась напруженою і емоційною. Господарі частіше навідувались до чужих володінь, в одному з моментів за гостей зіграла поперечина. Долю зустрічі вирішив один точний удар зінедінівця Юрія Русина, який приніс своїй команді перемогу над принциповим суперником.

По закінченні ігрової частини змагань, організатори перейшли до нагородження призерів. Першими дістали свої нагороди кращі в окремих номінаціях. Кращий воротар – Андрій Коцан («Зінедін-1»), кращий гравець – Андрій Івасій (СДЮСШОР), кращий бомбардир – Тимур Левринець-Чиргадзе (Зінедін-1), приз глядацьких симпатій – Генадій Сіксай («Соколята» Мукачево).   

За цим, Олександр Роман вручив кубок та бронзові медалі мукачівцям, кубок та срібло – СДЮСШОР. Золоті нагороди і кубок отримує «Зінедін-1». 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1225 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: