Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Зірка" Лінці перемагає на турнірі пам'яті Валерія Онуфера (ФОТО)
16:39
"Зірка" Лінці перемагає на турнірі пам'яті Валерія Онуфера (ФОТО)
У неділю, 7 квітня, у спорткомплексі "Зінедін" відбувся традиційний турнір на честь відомого арбітра ФІФА Валерія Онуфера.

Ігри проходила на двох штучних полях спорткомплексу «Зінедін». З 10 годин визначали кращих у перших двох групах, з 12 годин свої матчі провели ще в двох групах C i D. Далі команди чекали чвертьфінальні матчі, куди пробились по дві кращі команди з кожної групи. Саме тут розгорнулась найцікавіша боротьба.
 
У першому чвертьфіналі більшість матчу Зінедін U17 був попереду, однак в останні хвилини юнаки не витримали натиску Великих Лазів і поступились 1:3. Коритняни-1 хоч і пропустили першими з пенальті, зуміли здобути впевнену перемогу над ФК Ярок 4:1. Лінці також не мали проблем на цій стадії з Сторожницею 5:1. Запеклим вийшов двобій Баранинці та Коритнян-2, де все вирішив один м’яч, а на полі емоції били через край.
 
У півфіналах Баранинці переграли ще одну коритнянську команду. У принциповому протистоянні лідерів у великому футболі Лінців та Великих Лаз було зафіксовано бойову нічию 2:2, а в серії післяматчевих пенальті підопічні Олександра Пеци були влучнішими.
 
Долю бронзових нагород вирішували у пробитті пенальті і тут вже Великі Лази були кращими.
 
У фіналі Лінці у першому таймі встановили перевагу 3:1. У другій половині зустрічі Баранинці зуміли скоротити рахунок до 3:2 і були близькими, щоб зрівняти та Зірка згодом забила вчетверте і вже не віддала перемогу.
 
Після закінчення фінальних баталій організатори турніру перейшли до нагородження. Голова Федерації футболу Ужгородщини Іван Ковач привітав призерів та разом із своїми заступниками Олександром Романом та Василем Хмельницьким розпочав вручення нагород. В окремих номінаціях кращим воротарем став Володимир Чурей (Баранинці), кращим гравцем - Юрій Коштура (Зірка Лінці), кращим бомбардиром – Михайло Мотильчак (Великі Лази).
 
Великі Лази отримали диплом та брозові медалі. Баранинці – диплом та срібні медалі. Зірка Лінці забирає додому кубок чемпіона, диплом та золоті медалі.
 
Насамкінець голова федерації повідомив, що наступної неділі, 14 квітня (о 15:00), у селищі Середнє відбудеться матч за Суперкубок Ужгородського району, в якому зійдуться «Зірка» Лінці та «Великі Лази» (так як "Тиса" Есень відмовилась від участі).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1032 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: