Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Зірка" Онок здобуває Кубок Виноградівщини
09:00
"Зірка" Онок здобуває Кубок Виноградівщини
У неділю, 24 вересня, на Виноградівщині визначили переможця районного кубку.

На стадіоні села Підвиноградів зійшлися фіналісти цьогорічного розіграшу Кубка Виноградівського району – "Зірка" Онок та "Фанчиково".
 
"Фанчиково" розпочало свій шлях до фіналу з чвертьфіналу, де у двоматчевому протистоянні зуміли пройти "Перехрестя", на виїзді поступились 2:3, а вдома завдяки голам Юрія Єжова, Володимира Козьми, Степана Гевді та Миколи Ляховича виграли 4:2. У півфіналі вони зіграли за схожим сценарієм: у гостях у Дротинцях програли 2:3 (голами відзначились Едуард Кочіш та Степан Гевді), а на домашній арені здобули перемогу 4:1, забивали Степан Гевді, Михайло Кутнич, Іван Седлакович та Іван Пилипчинець.
 
"Зірка" Онок за жеребкуванням розпочали виступи у кубку з півфіналу, де вони зійшлися з "Егрешом" з Олешника. У першому матчі "Егреш" виграв вдома 3:1, а от у матчі-відповіді олешницькій команді була зарахована технічна поразка 3:0, тож "Зірка" у фіналі.
 
У вирішальній грі за кубок все вирішив дев’ятнадцятирічний нападник з Букового, який виступає за "Зірку" Віталій Лісіцкі. Його хет-трик (останній гол з пенальті) приніс такий бажаний трофей у Онок.
 
 
Фінал Літнього кубку Виноградівщини
 
24 вересня, стадіон с. Підвиноградів
 
ФК «Зірка» Онок — ФК «Фанчиково» 3:1
Lobda
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1090 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: