Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Зірка" перемагає вдома "Боржаву"
12:48
"Зірка" перемагає вдома "Боржаву"
У 12-му турі першості Закарпаття у першій лізі західної зони в Середньому зійшлися принципові суперники лінцівська «Зірка-SPAR» та «Боржава» (Довге).

Якщо глянути на цей матч в розрізі турнірного становища , то фаворитом можна вважати саме гостей, які йшли на другій сходинці. В разі перемоги вони б створювали тиск на лідера – іванівський «Колос». Однак, по грі, перевага була саме за господарями, які були надвмотивовані, адже мали певний «борг» перед «боржавцями» за скандальну поразку в Довгому. Тоді лінцівська команда в знак протесту через суперечливі, на їх думку, рішення арбітра достроково залишила гру.   

Вдома ж «Зірка» продемонструвала доволі якісний футбол. Правда, перша половина матчу вийшла рівною – гості намагалися вивести на ударну позицію швидкого Віталія Сурмача, правда, з ним доволі уважно діяли оборонці «Зірки» й не дозволяли  йому виходити на оперативний простір. Запам’ятався ще удар Крюкова головою після навісної передачі та воротар парирував удар Вячеслава, та ще до цього він опинився поза грою. А от господарі могли реалізувати свої нагоди – кілька разів в молоко з вигідної позиції пробивав Мирослав Волошин. Була нагода в Обдирка, та не склалося. Досить вміло на останньому рубежі діяв воротар довжин Михайло Керечанин.   

В другому таймі поступово ініціатива перейшла на бік «Зірки», хоча десь на 60-й хвилині Віталій Сурмач в контратаці вивалився віч-на-віч з воротарем, який вийшов за межі карного майданчика, перекинув його, та вчасно підоспів захисник, який вибив м’яч перед власними воротами. Далі ж підопічні Олександра Пеци постійно тиснули на гостей, а хвилин за 10-ть до завершення матчу дальніми ударами просто «обстрілювали» ворота Керечанина, який крутився як білка в колесі. Гол, як то кажуть назрівав. 

На 85-ій хвилині чергова масована атака господарів завершилася ударом метрів з 15 - кіпер довжан парирував, на підборі знову виявися лінцівський футболіст, який вже пробивав практично у ворота без кіпера, який ще не встиг зайняти свої позицію, та замість нього воротарські обов’язки взяв на себе оборонець, який по-воротарському вибив м’яч рукою з лінії воріт – за що отримав червону картку. А пенальті без шансів для воротаря виконав Євген Обдирко – 1:0.

Як виявилося, цей гол став переможним для «Зірки», яка значно зменшила амбіції «боржавців» скласти конкуренцію лідеру. А в цілому вийшов хороший бойовий матч, який сподобався вболівальникам. 


Арбітр: Мирослав Гала (Мукачево);
Асистенти арбітра: Олександр Абель, Роман Сенишин (Мукачево);
Делегат: Іван Кампов (Мукачево). 

Стадіон с.Середнє

«Зірка-SPAR» (Лінці) – «Боржава» (Довге) – 1:0 (0:0)

Гол: Обдирко, 86 (пен.)

«Зірка-SPAR»: Лагоцький - Обдирко, Чульба, Лукачина, Коштура - Пеца (Рущак 65) - Турецький В., Романко, Костик, Турецький Р.(Костик С. 68) - Волошин (Ходаковський 57 ).
Запасні: Кривенько, Фрінцко, Тотін.
Тренер: Олександр Пеца

«Боржава»: Керечанин, Боднар, Фулей, Ловга, Крюков, Фляшко (Орос 75), Дудаш, Сурмач, Остафійчук (Мадяр 46), Роман, Каганець.
Запасні: Боднар, Бізіля, Якуб.
Тренер: Василь Фірка.

Попередження: Пеца 42, Волошин 56, Обдирко 64, Коштура 72 – Роман 6, Фулей 77.

Вилучення: Крюков, 86.
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 523 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: