Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Зірка" припиняє політ "Сокола" (ФОТО)
18:05
"Зірка" припиняє політ "Сокола" (ФОТО)
В дербі Ужгородського району сильнішими виявились футболісти з Лінців.

У складі гостей у старті вийшов  один дебютант, а саме березнянський нападник Пеняк. Зірка грала в оптимальному складі і саме вони діяли гостріше на початку матчу. На 9-ій хвилині Чульба пробив з 20 метрів, Кундрик відбив. На 17-ій хвилині вже небезпечно пробивав Турецький, воротар на місці. 

Гості тривалий час не могли підібратись до воріт суперника, аж до 21-ї хвилини, коли знаний майстер Полянський витонченим пасом вивів Пеняка один в один та Лагоцький своєчасно вийшов з воріт і відбив удар форварда. На 25-ій хвилині лівий захисник Медвідь готував навіс з свого флангу, однак вийшов небезпечний удар під поперечку, голкіпер переводить за межі поля. Ще кращий момент забити мав Гапак, який отримав чудовий пас від Полянського і все що потрібно було, влучно пробити в дотик з 9 метрів, але це Олександру не вдалося.

Сокіл на деякий час перехопив ініціативу і Полянський сам взявся збільшувати статистику ударів своєї команди. На 33-ій хвилині Олексій з 22 метрів пробив повз ворота, а на 42-ій хвилині шкіряний після його удару просвистів над правою дев’яткою.

Проте кінцівка тайму була за господарями – Обдирко пройшов лівим флангом і подав у штрафну, м’яч долетів на інший бік карної зони, звідки Ходаковський зробив простріл, воротар на виході не зумів вибити м’яч зі штрафної, і він дістався Федьу, який переправив круглого у ворота – 1:0.

У другій половині на полі тривала гра на зустрічних курсах. На 47-ій хвилині Обдирко пробив з 20 метрів, але вище. На 58-ій хвилині Полянський подав кутовий, а Костик пробив головою, однак прямо у воротаря.

На 61-ій хвилині захисники Сокола проспали швидкий старт Чульби і Коберник не встигаючи за ним руками призупинив його хід до воріт, за що отримав червону картку за фол останньої надії.

За три хвилини господарі могли одразу скористатися більшістю, коли Ходаковський увійшов у штрафну справа і відкотив під удар Федьу, однак удар капітана Лінців забрав голкіпер.

Наставник Кінчеша провів декілька замін, випустивши новий дует нападників, який відразу дав результат. На 75-ій хвилині Загорчак підібрав м’яч на своїй половині поля і розігнав контратаку, протягнув його до чужої штрафної і віддав на Ніцкулича, який користується бездіяльністю оборони суперника і зрівнює рахунок – 1:1.

 Однак вже за дві хвилини Зірка знову була попереду. Це Турецький завдав сильного удару з 24 метрів і завдяки рикошету, який дезорієнтував Кундрика, м’яч опинився у сітці воріт.

Кінчешці кинули всі свої сили вперед, однак господарі більше не давали свободи нападникам суперника біля своєї штрафної. На 87-ій хвилині Турецький гостро пробивав з 22 метрів та воротар парирував.  

Лінці здобувають другу домашню перемогу підряд і наздоганяють у таблиці Сокіл. 


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – 2:1

Голи: Федьо, 44, Турецький, 77 – Ніцкулич, 75.

Зірка: Анатолій Лагоцький, Юрій Коштура, Віталій Фенцик, Анатолій Лукачина, Олександр Лукачина - Євген Обдирко (Євген Матринець, 57) Микола Муранський (Ярослав Рущак, 83) Владислав Турецький (Ростислав Фрінцко, 89), Юрій Чульба (Василь Олашинець, 63), Юрій Федьо (Василь Рущак, 70)  - Віталій Ходаковський (Юрій Левкулич, 73).

Сокіл: Степан Кундрик, Едуард Медвідь, Томаш Надь (Василь Микульця, 73), Антон Коберник, Юрій Микульця - Іван Корпош (Яролсав Фаринич. 76), Ігор Сугоняк (Олександр Яхимець, 41), Ярослав Костик, Олександр Гапак (Андрій Зизич, 60), Олексій Полянський (Євген Загорчак, 66) - Анатолій Пеняк (Девід Ніцкулич, 66).

Вилучення: Коберник, 61.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 650 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: