Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Зірка-SPAR" переграє юніорів (ФОТО)
16:29
"Зірка-SPAR" переграє юніорів (ФОТО)
Гол та асист Ярослава Костика приносить другу перемогу лінцівській команді.

Головний тренер юніорів на цю гру обрав більш захисну модель з трьома центральними захисниками Печко, Терпак та Гаркавенко. Лінці вийшли у такому ж складі, що і в першому матчі.

На початку матчу команди обмінялись небезпечними моментами. Шилов пробивав з 10 метрів, але повз рамку. Біля інших воріт Турецький прорвався у штрафну, але завершальний удар був заслабким і воротар забрав.

Надалі тривала в’язка боротьба у центральній частині поля, поки на 30-ій хвилині Ярославу Костик не вдався удар з лівого краю і м’яч по високій дузі залетів у дальню дев’ятку – 1:0. 

У першій половині зустрічі Зірка сміливіше йшла в атаку і мала ще декілька нагод для голу. Після прострілу справа Турецький на ближній стійці намагався п’яткою переправити у ворота, але не влучив у ціль. В іншому епізоді Матринець міг замкнути постріл з декількох метрів, але не влучив по м’ячу.

По перерві команда Пеци провела швидкий гол – Костик з фалнгу віддав у штрафну на Матринця і той забиває – 2:0.

Минайці намагались відігратись і на 65-ій хвилині їм вдалось скоротити відставання. Шовш з лівого краю віддав у карну зону на Симочка і Василь реалізує свою нагоду – 2:1.

Зірка зосередилась на збереженні переможного рахунку  і до завершення зустрічі дисципліновано відіграли у захисті, не даючи молодим візаві створити гостроту біля власних воріт.


ФК «Зірка-SPAR (Лінці) – ФК «Минай» U-17 2:1

Голи: Костик, 30, Матринець, 48 – Симочко, 65.

Зірка: Анатолій Лагоцький (Дмитро Кривенько, 46) - Євген Обдирко, Деян Пеца, Юрій Чульба, Юрій Левкулич - Ярослав Костик, Михайло Романко, Євген Синичка, Владислав Турецький, Юрій Федак - Євген Матринець. 
На заміну виходили: Ростислав Фрінцко, Ростислав Турецький, Василь Рущак, Мирослав Волошин.
Тренер - Олександр Пеца.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 435 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: