Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Зірка-SPAR" розпочинає з перемоги (ФОТО)
20:27
"Зірка-SPAR" розпочинає з перемоги (ФОТО)
Команда з села Лінці дебютує у Першій лізі Закарпаття домашньою звитягою над довжанцями.

Як і минулий сезон, Зірка змушена проводити свої матчі не на рідному стадіоні, який все ще знаходиться на реконструкції. На найближчому середнянському стадіоні також тривають будівельні роботи з облаштування центральної трибуни. Тож приймати своїх суперників Лінці змушені у Концові. 

У господарів був далеко не оптимальний склад, та попри це, саме вони зі старту заволоділи ініціативою і розвивали свої позиційні атаки. У боржавців довгий час нічого не клеїлося попереду.

Після декількох невдалих спроб господарі зуміли забити на 18-ій хвилині. Це Турецький виконав стандарт з лівого краю і по високій дузі відправив м’яч під дальню перекладину – 1:0. Воротар Лісняк не зумів дотягнутись.   

Ще в першому таймі чудову нагоду збільшити рахунок мав Ходаковський, який вийшов на рандеву з голкіпером, однак пробив вище воріт. Під завершення тайму гаряче було вже біля воріт Зірки, коли після подачі зліва Лагоцький не впевнено зіграв на виході і Михайло Батрин пробив по воротам, Анатолій Лукачина підстрахував свого кіпера і вибив м’яч з лінії воріт.

У другій половині зустрічі малюнок гри не змінився. А на 75-ій хвилині лівий півзахисник Євген Обдирко, який минулий сезон виступав у ракошинському Колосі, закріпив перевагу господарів, які розпочинають свої виступи у Першій лізі Закарпаття впевненою перемогою над Боржавою. 


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Боржава» (Довге) – 2:0

Голи: Турецький, 18, Обдирко, 75.

Зірка: Анатолій Лагоцький, Юрій Коштура, Віталій Фенцик, Анатолій Лукачина, Олександр Лукачина, Євген Обдирко (Ростислав Фрінцко, 90), Микола Муранський, Владислав Турецький, Євген Матринець (Роман Мавко, 56), Василь Рущак, Віталій Ходаковський.
Запасний: Ярослав Рущак.

Боржава: Віталій Лісняк, Михайло Якуб, Іван Фулей (Артур Куберка, 72), Василь Симканич, Віктор Ловга, Михайло Бізіля, Іван Бурч (Василь Чепа, 67), Юрій Каганець, Олександр Батрин (Дмитро Баран, 69), Михайло Батрин, Вячеслав Крюков.
Запасні: Роман Боднар, Михайло Керечанин, Богдан Павлище.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 652 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: