Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Злива голів на голову випаленої «Поляни»
16:11
​Злива голів на голову випаленої «Поляни»
Про один із найбільш результативних матчів 8 туру можете довідатись далі.

​Злива голів на голову випаленої «Поляни» Такого сорому полянські фани не бачили вже давно. Сім + тренер проти одинадцяти опонентів + четверо запасних, підкованих кількарічними боями в Східній зоні ДЮФЛ Закарпаття. Чи були шанси в гостей на позитивний результат за такого підходу до змагань. Думаю жодних і з цим марно сперечатись.

Для господарів матч вийшов тренувальним перед важкими виїзними протистояннями з «Ужгородом» 9 червня та «Середнім» 12 червня.

Тільки м’яч зрушився з центрального кола, як господарі розігнали атаку лівим флангом зі зміщенням до центру, яка на 28 секунді завершилась влучним обвідним ударом Бокоча в дальній правий кут – 1:0. Через три хвилини вони мали подвоювати перевагу. Простріл з лівого флангу від Ференці на ближній край штрафного майданчика на Тодавчича. Михайло віддав далі на Корячка і той влучно пробив. Фількорна від голу врятувала поперечина, від якої круглий рикошетом вилетів за ворота. І це був не останній струс каркасу воріт.

Ще через дві хвилини Роман завершив атаку лівим флангом зі зміщенням до центру результативним ударом – 2:0. За мить Корячок із передачі Тодавчича вколотив м’яч у лівий кут і зробив рахунок розгромним – 3:0. Тільки після цього гості на 11-й хвилині змогли вийти в контратаку лівим флангом, на завершенні якої Щадей заробив право на штрафний удар, а Станкович пострілом із позначки спрямував крулого повз ближню стійку. Одну з наступних атак по центру влучним ударом із 15-ти метрів завершив Рот. Воротар відбив, та на добивання першим підбіг Роман і оформив дубль – 4:0.

Через шість хвилин гості провели свою найгострішу атаку лівим флангом, яку підступним ударом завершив Островка. На щастя для Кертиса, якому важко було зреагувати на цей постріл, м’яч полетів над поперечиною в лічених сантиметрах. За мить після цього Ференці завершив атаку по центру, без шансів для Фількорна, ударом в лівий кут – 5:0.

Наступну атакувальну дію по центру вже реалізував ударом з 20-ти метрів Тодавчич – 6:0. Далі на один із прострілів Ференці з лівого флангу відгукнувся Корячок, який оформив дубль – 7:0. Уболівальники очікували такого ж результативного футболу в другому таймі, та тренер гостей зняв команду в зв’язку з отриманням травми одного зі своїх «останніх із могікан-гравців».

До наступного туру полянцям слід готуватись краще, тому що втрату очок із головним аутсайдером «Тячевом» вже не зрозуміє навіть найвідданіший фан. Головне, щоб обидві команди назбирали повний склад, а не грали сім на вісім чи вісім на дев’ять, бо це вже не футбол, а міні-футбол якийсь, що кидає недобру тінь на організаторів юнацьких змагань вищої ліги.   
 
 
Арбітр – Юрій Яцкович
Асистенти – Денис Федяй та Євген Дубровка
Делегат ФФЗ – Георгій Жига
 
с. Довге, стадіон «Боржава», + 26 градусів, 167 глядачів
 
«Боржава» Довге – «Поляна» – 7:0

Голи: Бокоч, 1, Роман, 6, 14, Корячок, 7, 31, Ференці, 21, Тодавчич, 23.

«Боржава»: Василь Кертис, Іван Роман, Іван Капустей, Богдан Горблянський, Владислав Рот, Михайло Бокоч, Генадій Стеченко, Михайло Тодавчич, Дмитро Корячок, Василь Продан.
Запасні: Юрій Керечанин, Владислав Батрин, Михайло Батьо, Петро Повх.
Тренер – Василь Фірка.

«Поляна»: Михайло Фількорн, Дмитро Молнар, Максим Бочко, Юрій Островка, Роман Щадей, Іван Станкович, Валентин Поцко.
Тренер – Елемир Майор.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
                                                                    
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1264 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вова  
0
Якісь фантастичні ігри почали проходити в області..зовсім нещодавно ми обурювалися, коли до нас в Поляну приїхав ФК Ужгород і юнаки їх граючи в сім чоловік почали травмуватися в роздівалці і на 2 тайм не вийшли..зараз знову, але ситуація вже в нас така, завтра цей бардак буде повторюватися на інших полях, що може в закарпатті слід поміняти регламенти , правила ігор???якшо програмєм 5, чи то 7 та навіщо грати??і це юнаки, яким грати скоро у великий футбол, але нажаль з таким підходом до ігор тут світить великий .... планшет. Довге від Сваляви недалеко і навіщо їхати якшо краще відпочити хто зна де і чи потрібні команді така перспектива з тих "відпочиваючих"??  ФФЗ слід внести зміни до регламенту і наказувати за таке потрібно інакше скоро залишиться від юнацького футболу одна статистика хороша  без футболу і без вболівальників.

الاسم *:
Email *:
كود *: