Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Злива голів у Середньому (ФОТО)
17:13
Злива голів у Середньому (ФОТО)
Середнянці завершили сезон розгромом найслабшої команди чемпіонату.

Злива голів у Середньому (ФОТО)
Головним питанням цього матчу було скільки відвантажать голів господарі у ворота аутсайдера. Рясний дощ поливав гравців весь матч та штучний газон дозволяв комбінувати середнянцям незважаючи на погодні умови.
Не численні глядачів стали свідками доволі одностороннього ходу гри. Третя хвилина – Бако подав справа, Міклош пробив головою вище. На 11-ій хвилині Тищук обігрався у стінку з Бако на вході у карну зону, вийшов сам на сам та пробив не точно. Далі Качур подав у штрафну, Бако головою б’є повз ціль. На 17-ій хвилині Качур пробив з 19 метрів, Пунько відбиває. За хвилину спрацювала зв’язка на правому фланзі: Медведєв відкотив Лукіянику, який прострілив, а Рацин замкнув – 1:0.
 
Через п’ять хвилин Качур з центральної зони віддає на Тищука, який з 13 метрів пробиває кіпера – 2:0.
 
За мить схожий момент – від Трачука м’яч відскочив до Тищука і Павло пробив з 15 метрів, воротар парирує. У наступній атаці Тищука виходить один в один, але не зміг переграти голкіпера. Також не використали свої нагоди Медведєв, який пробив справа з 15 метрів у ближню стійку та Лукіяник, який зіграв на добиванні, але з 6 метрів пробив вище.
 
У стартові хвилини другого тайму гості завдали першого удару в рамку – це Олександр Шимон з 22 метрів пробив у руки Кучінки. На 50-ій хвилині Рацин віддав у штрафну на Соскиду, той у падінні пробиває у лівий кут, Пунько робить сейв і переводить на кутовий. Та вже за хвилину Гулович записує у свій актив асист з лівого краю, а Качур з 9 метрів доводить рахунок до розгромного – 3:0.
 
Чергову атаку господарів розіграв Лукіяник, який зіграв на випередження, на швидкості дістався штрафної і вивів Соскиду на одного воротаря, Руслан зробив декілька обманних рухів і пробив повз голкіпера, але Григоренко вибив з лінії воріт. З середніх дистанцій пробивали Рацин, Шольц, Бако та Соскида, але Пунько був на висоті. Подачу з кутового від Бундаша головою замикав Дрозд, але не точно.
 
На 71-ій хвилині Бако навісив у центр штрафної, Сосидка пробив головою, а Тищук, також головою, підправив у ворота – 4:0.
 
На 74-ій хвилині Бундаш виводить Соскиду один в один з Пуньком і Руслан забиває – 5:0.
 
За хвилину Соскида влучно пробив з 17 метрів – 6:0. Руслан доводить свій лік забитим голам до 13 і виходить на третю позицію у гонці бомбардирів.
 
Довершив погром Тищук, який скористався передачею зліва від Гуловича – 7:0.
 
Другий рік поспіль Середнє із сріблом. У порівнянні з минулим сезоном набирає на два очки більше.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Мирослав Горгош, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 30
 
ФК «Середнє» - ДЮСШ Тячів 7:0
 
Голи: Рацин, 20, Тищук, 25, 71, 81, Качур, 51, Соскида, 74, 75.
 
Середнє: Павло Кучінка (Михайло Костюк, 76), Мирон Гулович, , Віталій Міклош (Мирослав Бундаш, 68), Юрій Дрозд, Євген Лукіяник, Дмитро Рацин (Станіслав Котьо, 66), Віталій Медведєв (Річард Шольц, 62), Олександр Бако, Віталій Трачук (Руслан Соскида, 46), Павло Тищук, Іван Качур.
Тренер – Василь Варга.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 912 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: