Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Змусили горян забути про диво
19:01
Змусили горян забути про диво
Про те, як виноградівці планомірно звели до «зерова» й так мізерні надії «Карпат» на позитив, дізнавайтесь далі.

Змусили горян забути про диво
Перед матчем прихильники команди з Дубового все ж вірили, що їх улюбленцям вдасться скласти конкуренцію проти здавалося б демотивованого «Севлюша». Та виноградівці в останньому п’ятиріччі хоча й не змогли взяти всі ті трофеї, до яких прагнули, та все ж привчили своїх ультрас до того, що саме вони є найбільш стабільним любительським футбольним колективом Закарпаття цього немалого відрізку. Із огляду на викладене, втрату концентрації навіть у такому напів-товаристському двобої деякі найзатятіші критики Валентина Слюсара останніх років сприйняли б як команду «Фас», тому ризикувати набутим престижем ніхто не хотів.
 
Уже зі старту Чедрик міг відкрити рахунок на завершенні чи не першої атаки правим флангом, та м’яч оминув дальню стійку, змусивши Михайла корегувати приціл своєї гармати. Трохи згодом Бабич прострілив із лівого флангу на протилежну стійку й Михайло зовсім трохи не дотягнувся, щоб переправити м’яч у сітку. Ще ефектніші були простріли з парвого флангу від Ломаги та Реплюка, які утім партнери ніяк не могли довести до логічного хепі-енду.
 
Та навіть при такому нефарті від головних реалізаторів райдужних надій, рахунок усе ж був досить швидко відкритий. Реплюк прицільно пробив із правого краю штрафного майданчика. М’яч рикошетом від воротаря зупинився практично на лінії воріт. Чонка сповна виявив гольове чуття й недобивання такого шансу було справою дуже ризикованою – 1:0.
 
Першому голу не так сильно радів сам ель-Дюрі, як його партнер Ребрик, який провів під критичним впливом Слюсара та виноградівських уболівальників, дуже емоційні дев’яносто хвилин й це трохи згодом дозволило Томі кричати від задоволення вже й від своїх дій на полі. Через п’ять хвилин м’яч вдруге залетів у сітку «Карпат», коли Чонка приклався метрів із шістнадцяти й змусив Пахомова відбивати «на вогні». Гибалюк головою додав у сітку, та прапорець Рубея засмутив «Миколину футбольну погоду».
 
Та другий ... все ж прийшов і виринув зі стандарту. Чонка бездоганно подав із кутового на дальній край карної зони на голову Бабичу. Андріан пострілом із використанням макітри зняв прикрашену в інії єдину павутинку в правому верхньому куті воріт суперника – 2:0. Через дві хвилини він міг оформити дубль, коли приклався метрів із тридцяти й влучив у правий кут, та цього разу Пахомов у падінні зумів парирувати цей складний постріл.
 
Далі дві чудові нагоди забити мав Чедрик, який спочатку влучно пробив із близької відстані, а ще через три хвилини точно приклався з лінії штрафного майданчика. Воротар «Карпат» у обох випадках зумів врятувати свою команду від голу. За мить Юрію довелось переводити на кутовий гарматний постріл від тезки Чонки метрів із двадцяти, який і підсумував перший тайм.
 
На старті тайму другого господарі продовжили плести мережива своїх атакувальних контруктивних переміщень із активним використанням флангів. Події на полі нагадували шахматну партію Гарика Каспарова проти вуйка з полонини, де в другого був шанс хіба програти за трохи довший відрізок часу. У одній з наступальних дій Реплюк отримав м’яч по центру й якісно віддав на правий фланг на Ломагу. Андрій вчергове прострілив у карну зону на Чедрика, який знову не зміг реалізувати свій гольовий потенціал. Значно краще це вдалось Ребрику, який у одному з епізодів вчасно підбіг на добивання й голосно відзначив переведення рахунку в статус розгромного – 3:0. Через шість хвилин після цього хоча б якось відповів суперник, коли Галац виконав перехоплення в центрі поля, промчав до правого краю штрафного майданчика й прицільно пробивав. Оржеховський у підкаті зумів заблокувати цю спробу від Владислава.
 
Далі Ковтун коротко віддав трохи правіше на Чедрика й Михайло влучив у лівий кут. Пахомов у падінні зумів парирувати й цю спробу. Та знову компенсатором подій на полі для виноградівських фанів став Ребрик, який завершив атаку правим флангом зі зміщенням до центру пострілом під ліву стійку й оформив дубль – 4:0.
 
Цим самим підопічні Слюсара вкотре підтвердили свою футбольну теорему останнього місяця «Ні дня без розгрому!», яку надалі спробують спростувати наступні більш маститі опоненти команди з Південної Закарпатської футбольної пальміри.
 
Команда з Дубового отримала хорошу ігрову практику й тільки правильні висновки дозволять на тренуваннях підкорегувати власні слабкі сторони для ще кращого виступу вже в більш комфортну теплу пору року.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк та Вадим Рубей
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
3 березня, м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик», ясно, +1 градус, 200 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Карпати» Дубове – 4:0 (2:0)
 
Голи: Чонка, 13, Бабич, 21, Ребрик, 43, 68.
 
«Севлюш»: Віталій Гринишин, Андрій Ломага, Микола Гибалюк, Андріан Бабич, Павло Оржеховський, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Михайло Реплюк, Василь Ковтун, Михайло Чедрик, Денис Ребрик.
Запасні: Василь Козар, Мирослав Мудра, Микола Ляхович, Артур Продан,
Віталій Чейпеш, Андріан Пуканич, Василь Василинець, Олексій Остафійчук.
Старший тренер – Валентин Слюсар, тренер – Денис Ребрик.
 
«Карпати»: Юрій Пахомов, Василь Томишинець, Іван Добош, Михайло Могей, Дмитро Бережник, Ян Змикало, Михайло Бенко, Іван Лендєл, Михайло Мокан, Владислав Галац, Іван Максимчук.
Запасні: Вадим Решетньов, Олександр Макарусь, Михайло Куцин, Іван Декет.
тренери – Сергій Цубера та Михайло Руснак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 828 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: