Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » У більшості награли на один бал
10:50
У більшості награли на один бал
В матчі 6-го туру підопічні Володимира Шарана не змогли забити «Кривбасу», але додали до свого активу ще один бал.

У більшості награли на один бал 16 секунд знадобилось гостям, щоб завдати перший удар по воротах. Після передачі зліва Кулієва намагався влучити у ціль здалеку Вітенчук, але м’яч пролетів вище воріт. Криворіжці у боргу не залишились і в наступній атаці Бандурі довелось вступати в гру після удару з близької відстані Задераки.

Високий темп гри команди підтримували хвилин 20, але ударив у площину воріт жодна зі сторін не нанесла. На 11-й хвилині шанс на гол мав би отримати «Минай». Під час боротьби у штрафній площі, здалось, що Стецьков потягнув за руку Олега Вишневського, але, на думку арбітра, все було в рамках правил. На 34-й хвилині свій момент отримали господарі. Капіч вивів сам на сам Хобленко, але дуель у нападника «Кривбаса» виграв Бандура.

Ще до перерви криворіжці залишилися в меншості. На 14-й хвилині Дібанго отримав перше попередження за «накладку» в боротьбі з Гончаром, а на 43-й – друге за відмашку проти Твердохліба. Хоча, справедливості заради, схоже що в епізоді з другою жовтою карткою злого умислу камерунець не мав. Втілити свою чисельну перевагу у гол до перерви гості не встигли. Після подачі зі штрафного закарпатці заробили кутовий, а розіграш другого стандарту призвів до неточного удару головою Твердохліба.

Після перерви перший гострий момент створила команда Юрія Вернидуба. Волошин пролетів лівим флангом, але його удар виявився не точний. «Минай» відповів на 62-й хвилині. На ударній позиції опинився Твердохліб, але пробив значно вище воріт. Ще один момент у Єгора був через три хвилини. Він бив з гострого кута, але Сарнавський впорався.

На останніх хвилинах гостро було у штрафному майданчику саме закарпатців. Після подачі з кутового Волошин виграв «повітря», але головою пробив над поперечиною. Як результат, минайці перервали дві пропускні серії: загальну і гостьову із 13 та 15 ігор відповідно (і те, і те – клубні антирекорди).


КРИВБАС (Кривий Ріг) – МИНАЙ (Минай) – 0:0.

Кривбас: Сарнавський, Якімець, Стецьков, Ловріч, Дібанго, Капіч (Банада, 87), ХОМЧЕНОВСЬКИЙ, Задерака, (Микитишин, 87) Волошин, Татарков (Семенов, 70), Хобленко (Устименко, 90+3).
Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Минай: БАНДУРА, Гончар, Нємчанінов, Чуєв, Трубочкін (Рогозинський, 61), Хахльов, Вітенчук, Воробчак (Голуб, 76), Кулієв (Касімов, 61), Твердохліб, Вишневський (Колесник, 46, Коломоєць, 81).
Головний тренер: Володимир Шаран.

Попередження: Дібанго, 14, Кулієв, 57, Колесник, 68, Капіч, 72, Гончар, 85.

Вилучення: Дібанго, 43 (друге попередження).

Прес-служба ФК Минай

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 253 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: