Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Зоря" U21 перемагає у Минаї
21:48
"Зоря" U21 перемагає у Минаї
Наші дублери поступилися луганській «Зорі» з рахунком 1:2.

В першому таймі пропустили два голи від Алефіренка, а в другому вдалося вирівняти гру, проте забили лише одного разу – пенальті за 5 хвилин до кінця матчу реалізував Глагола. Були шанси вирвати і нічию, але не пощастило.

Останній матч нашого дублю ознаменувався першим осіннім снігом. Це внесло свої корективи і на засніженому полі, яке оперативно прибрали до початку матчу, грати було не дуже легко.

Наші дублери з перших хвилин запропонували супернику високий темп та агресивну гру в атаці – зрештою, в нападі в  U-21 діяли футболісти основи – Глагола та Ахмедзаде. Останній мав забивати вже на 6 хвилині – його вивели практично сам-на-сам на ударну позицію, але його постріл прийшовся мимо дальньої штанги.

На жаль, луганчани забили у відповідь – здавалося б не сильний дальній удар Алефіренка вийшов доволі незручним для дебютанта дубля голкіпера Кашки і він не встиг зреагувати – 0:1.

Звісно, підопічні Роберта Бабіча після пропущеного пішли вперед відіграватися. Далі гра пішла за наступним сценарієм: «минайці» володіють м’ячем, намагаються атакувати позиційно, а гості – вичікують шансу для контратак. І не дарма. Вже на 30-ій хвилині їм вдалася взірцева контратака, яка закінчилася дублем Алефіренка.

Ще у першому таймі шанси повернути «минайців» у гру були у Глаголи,  але той не використав вірний момент на 35-ій хвилині: пробивав двічі з лівого флангу, але невдало. Загалом, Глагола у першій половині був кращим на полі – постійно загострював, роздавав гарні передачі  та був двигуном атак «Минаю».

В другій половині сценарій був прогнозованим: господарі тиснули, гості – вичікували на контратаках. Закарпатцям вдалося налагодити гру в обороні і більше не допускати відвертих помилок. Стали частіше і загрожувати воротам «Зорі»  – подачами з флангів, швидкісними позиційними атаками, зі стандартів.  Моменти були у Шевченка, Ахмедазаде, Глаголи – безрезультатно.

Кульмінація поєдинку наступила в останні 5 хвилин поєдинку. Ахмедзаде вдалося втекти в контратаку, обіграв голкіпера і його збили – пенальті. Одинадцятиметровий взявся реалізувати Глагола – 1:2.

Зрозуміло, що наша команда в хвилини, які залишилися, побігла рятувати результат. Моменти були – двічі м’яч опинився у карному майданчику, але, на жаль, не вистачило останнього точного удару. А шкода –  нічия була близько.

У підсумку програємо останню домашню гру в році. Завтра, 29 листопада, на цьому стадіоні зіграє U-19. Початок матчу о 11.00.


«Минай» U-21 – «Зоря» U-21  1:2

Голи: Глагола, 85 (пен.) - Алефіренко, 10, Алефіренко, 30. 

«Минай» U-21: Кашка (Гумметов), Петро Луців, Чушенко, Павліш, Шевченко, Капаррос, Василь Луців, Гуменяк (Навроцький), Чистяк, Глагола, Ахмедзаде

«Зоря» U-21:  Робак, Агапов, Васько, Піддубний, Сухар, Чайковський, Жильченко, Леонов, Лукьянченко, Алефіренко, Лєгостаєв
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 392 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: